CCOO de Catalunya organitza la 29a Escola d’Estiu

Dies 7 i 8 de juliol, de forma presencial (aforament limitat) o en streaming pel canal www.youtube.com/user/ccoocatalunya

Amb el títol “Governar les transicions. Reptes climàtics, digitals i demogràfics”, els dies 7 i 8 de juliol tindrà lloc 29a Escola d’Estiu de CCOO de Catalunya, de forma presencial (aforament limitat) o telemàtica en streaming des de la web www.ccoo.cat (via canal www.youtube.com/user/ccoocatalunya). Aquesta iniciativa permetrà reflexionar sobre la digitalització, els canvis tecnològic, els demogràfics, l’emergència climàtica i la pandèmia de COVID-19, i com ens estan canviant les formes de treball i les condicions de vida.

L’Escola es farà a la Sala Nau B1 de l’antiga fàbrica tèxtil Roca Umbert de Granollers (c/Enric Prat de la Riba, 77), i començarà el dimarts 7 a les 9.30 h amb inauguració per part de Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Gonzalo Plata, secretari general de CCOO del Vallès Oriental-Maresme-Osona, i Dolors Llobet, secretària d’Atenció a l’Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció de CCOO de Catalunya. Abans de començar, a les 9’15 h, tant Josep Mayoral, alcalde de Granollers, com Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i Gonzalo Plata, secretari general de CCOO del Vallès Oriental-Maresme-Osona, hi atendran als mitjans de comunicació que ho requereixin. També el primer dia (dimarts 7) hi haurà els debats “No hi haurà treball en un planeta mort” (10 h) i “Transició energètica” (12 h).

El segon dia, dimecres 8 de juliol, tindran lloc els debats “Transicions ecosocials: la tecnologia i els valors” (9.30 h) i “Repte demogràfic i projecte de vida” (11.30 h), i finalment a les 13 h es farà la cloenda a càrrec de Dolors Llobet, secretària d’Atenció a l’Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció de CCOO de Catalunya, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Trobareu el programa de la 29a Escola d’Estiu a internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/231730/29a-escola-destiu-de-ccoo-de-catalunya

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 6 de juliol de 2020

agenda:
Dimarts 7 i dimecres 8 de juliol, de 2019
DIMARTS, 9.15 hores (declas); 9.30 hores (inici escola)
Presencial: Roca Umbert (Sala Nau B1) – c/Enric Prat de la Riba, 77. Granollers
Streaming: www.ccoo.cat