Vaga a SLM-T12 per exigir la readmissió dels companys acomiadats i denunciar l’actitud antisindical de l’empresa

Serà el proper dimarts, dia 11 de desembre

Davant la negativa de la direcció d’SLM-T12 a readmetre els 4 treballadors acomiadats i la vulneració sistemàtica, per part de l’empresa, de les darreres resolucions de la Inspecció de Treball i de l’àmbit judicial, que suposen un greu atac als drets fonamentals dels treballadors i treballadores i a la llibertat sindical, CCOO d’Indústria de Catalunya hem decidit intensificar les mobilitzacions davant aquesta lamentable situació.

El proper dimarts, dia 11 de desembre, hem convocat una jornada de vaga de 4 hores per torn a SLM-T12 en suport als companys acomiadats per l’empresa i per exigir a les direccions d’SLM i del Grup Sesé la seva readmissió. Amb aquesta acció també volem denunciar un cop més l’actitud antisindical de la companyia, que els va acomiadar per la defensa de l’ocupació i de les condicions de treball de la plantilla. Les aturades es faran coincidint amb l’inici de cada torn de treball:

   • Torn de matí: de ¾ de 6 a ¾ de 10 h
   • Torn de tarda: de ¾ de 14 a ¾ de 18 h
   • Torn de nit: de ¾ de 20 a ¾ de 24 h

Aquesta serà una primera acció i si l’empresa manté la seva actitud i aquesta situació no es resol convocarem noves mobilitzacions en les properes setmanes.