CCOO de Catalunya facilita el seguiment del procés del programa Acredita’t

Més de 15.000 persones s’inscriuen al programa Acredita’t

El passat dia 17 de desembre va finalitzar el període d’inscripció del programa Acredita’t, amb un total de 15.165 persones inscrites.

Com ja va anunciar la Generalitat de Catalunya en la seva convocatòria el nombre de persones que podien ser admeses per participar en aquest procés estava limitada a 8.118 places.

Per tant, les persones que s’han inscrit hauran de consultar les llistes provisionals per conèixer la seva situació i poder reclamar en cas que ho considerin oportú.

També està clar que s’hauran de fer llistes d’espera per a properes convocatòries.

CCOO ens oferim, com a agent social majoritari, a sol·licitar i promoure noves convocatòries, sense deixar de constatar la necessitat d’establir un servei estable d’informació i orientació integrat per a l’acreditació de l’experiència laboral i la formació professional.

Així mateix considerem necessari l’impuls d’un servei públic permanent per a l’assessorament, avaluació i acreditació de l’experiència laboral. 

Cal dir que ja es coneixen els preus públics que ha fixat la Generalitat per participar en el procediment d’acreditació de competències professionals i que, novament, s’ha modificat la data de publicació de la llista provisional de persones preinscrites, admeses, no admeses (en llista d’espera) i excloses.

El Govern amplia el procediment d’acreditació de competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral
(Nota de premsa de Govern de 20 de desembre de 2011) 

Per a qualsevol dubte relacionat amb el programa Acredita’t, consulta el web www.gencat.cat/acreditat.
Per a suggeriments, propostes o dubtes podeu enviar un correu a [email protected]