Roda de premsa demà divendres, 13 de març, a les 10 h a Terrassa

Conveni de col·laboració al Vallès Occidental entre CCOO, UGT i la Creu Roja


Demà divendres, 13 de febrer de 2015, es farà roda de premsa a Terrassa on es formalitzarà la signatura del conveni de col·laboració acordat al Vallès Occidental entre CCOO, UGT i la Creu Roja.

A totes tres entitats els uneix la fita de la solidaritat amb la població que està rebent les conseqüències d’una crisi que porta molts ciutadans i ciutadanes a un nivell de pobresa inèdita en els darrers 35 anys.

A aquest efecte, demà divendres 13 de març, a les 10 del matí, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Vallès Occidental (Ctra. N-150, Km 15 de Terrassa), se signarà aquest conveni de col·laboració, continuació del signat l’any passat, que permet fer recollida d'aliments durant tot l'any a diferents empreses de la comarca.

Hi assistiran Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central; Josep Santcristòfol, secretari comarcal d’UGT del Vallès Occidental; Josep Quitet, president provincial de Creu Roja, i Juan Antonio García, coordinador provincial de Creu Roja.

A la roda de premsa també s’explicarà la segona Cursa Solidària per la Justícia Social (http://cursajusticiasocial.cat/), que tindrà lloc el diumenge 22 de març a Terrassa, impulsada per CCOO, UGT, l'Ajuntament de Terrassa, UAT, el Consell Esportiu del Vallès Occidental - Terrassa, l'esplai La Fàbrica i Prodis, amb el suport de la Creu Roja. 


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de març de 2015 
 

Agenda:
Divendres 13 de març de 2015
a les 10hores
Sala del Plens Consell Comarcal del Vallès Occidental - Ctra. N-150, Km 15. Terrassa
12/03/2015

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.