Primer acte i acció reivindicativa de l’Ateneu Memòria Popular

Demà dimarts, 26 de març, a les 11.00 hores, davant la Prefectura de Policia de Barcelona (cruïlla del c/ Sant Pere Més Alt amb Via Laietana)

Demà dimarts, 26 de març, a les 11.00 hores, l’Ateneu Memòria Popular (del qual forma part la Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya) convoca la seva primera acció de l’activitat d’impunitats. Aquesta entitat esdevé un espai plural, cooperatiu, de diàleg i de coordinació conjunta de totes les entitats memorialístiques i del grup d’entitats culturals i socials interessades per la memòria que tenen presència a la ciutat de Barcelona.

L’acte, titulat “Impunitat i violació dels drets humans. L’estat d’excepció del 1969”, serà presentat per César Lorenzo per reivindicar l’espai de memòria de la Prefectura de Policia de Barcelona, i es farà a la cruïlla del c/ Sant Pere Més Alt amb Via Laietana.

Consistirà en la lectura de textos de testimonis de persones represaliades, a càrrec de Mireia Clemente i Miguel Martínez Llanas. Es col·locarà una senyalització simbòlica i finalitzarà amb la lectura d’un manifest i una recollida de signatures.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 25 de març de 2019

Agenda:
Dimarts, 26 de març, de 2019
a les 11.00 hores
c/Sant Pere Més Alt amb Via Laietana. BCN