Mobilitzacions contra els retards a les llistes d’espera a la sanitat

Demà dijous, 25 de gener, davant diferents hospitals catalans, convocades per Marea Blanca Catalunya i CAS

Les delegades i els delegats de la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya ens mobilitzarem demà dijous, 25 de gener, contra els retards a les llistes d’espera, amb concentracions davant els principals hospitals de Barcelona i altres territoris.

La jornada està organitzada per Marea Blanca de Catalunya (de la qual CCOO forma part) i CAS (Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat), per denunciar les llistes d’espera a la sanitat pública i exigir una atenció sanitària de qualitat, així com un sistema públic que garanteixi el dret a la protecció de la salut de tota la ciutadania.

Pel que fa a xifres, a tot l’Estat espanyol hi ha 600.000 persones pendents d’una intervenció quirúrgica, i això sense tenir en compte les llistes d’espera per a especialistes o per a proves diagnòstiques.

Amb el lema “Les llistes d’espera MATEN!” els convocants demanen a la ciutadania la seva assistència i participació. Les concentracions es faran demà dijous, a les 12.00 hores (Hospital Germans Trias i Pujol – Can Ruti), Hospital de la Vall d’Hebron, Hospital del Mar, Hospital de Viladecans, Hospital de Blanes i CAP Can Vidalet – CAP Bòbila), a les 12.30 hores (Hospital Arnau de Vilanova), a les 17.30 hores (Hospital de Mollet) i a les 18.00 hores (Hospital de Bellvitge, Hospital Clínic – CAP Rosselló, Mútua de Terrassa, Hospital Joan XXIII i Hospital de Tortosa, Hospital Parc Taulí).

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 24 de gener de 2018