Els dies 14 i 15 de setembre, a La Farga de l'Hospitalet

CCOO de Catalunya dedica la seva Escola d'Estiu a “El valor dels temps”


La Farga de l’Hospitalet acollirà demà dijous, 14 de setembre, i divendres, 15 de setembre, la 26a Escola d’Estiu de CCOO de Catalunya, que enguany estarà dedicada a “El valor dels temps”. L’escola començarà a les 9.30 hores amb les intervencions de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i la coordinadora de CCOO de l’Hospitalet de Llobregat, Ascensión Romero.

 

L’objectiu de l’Escola d’Estiu de CCOO de Catalunya és reflexionar sobre el valor dels temps socials i laborals per ajudar, d’una banda, a definir l’estratègia sindical i a elaborar propostes per als espais de negociació col·lectiva i, de l’altra, per elaborar propostes de caràcter intern de l’organització per a la millora de la gestió del temps.

El programa proposa, enguany, conferències i debats des de diferents àmbits, i sessions dinàmiques a través de la realització de tallers participatius.

L’escola d’estiu s’emmarca en un dels objectius fixats en el recent congrés del sindicat de treballar per viure en plenitud, posant al centre les persones, les seves necessitats bàsiques i el seu projecte de vida.

Tot el programa de la 26a Escola d'Estiu de CCOO de Catalunya, el trobareu en aquest enllaç

 

https://www.ccoo.cat/pdf_documents/2017/escola_estiu_2017.pdf

 


13/09/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies