Unai Sordo, secretari general de CCOO, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, assistiran a la manifestació de dissabte contra el terrorisme i a favor de la pau

Els secretaris generals de CCOO i CCOO de Catalunya, Unai Sordo i Javier Pacheco, participaran en la manifestació convocada el proper dissabte,  26 d’agost, contra el terrorisme i a favor de la pau, i que porta per lema #NoTincPor . La primera força sindical del país es suma així, amb la seva màxima representació institucional, a la gran manifestació  ciutadana contra els atemptats i la violència, i a favor de la pau i la solidaritat. CCOO ha fet una crida a la seva afiliació, als treballadors i les treballadores i a la ciutadania en general a participar en la convocatòria del proper dissabte a Barcelona.

 

A l’espera dels detalls i la configuració definitiva de la manifestació, demà us informarem del lloc i l’ hora on els mitjans de comunicació podran recollir les declaracions d’Unai Sordo i Javier Pacheco, abans de l’inici d’aquesta manifestació. CCOO està participant en les reunions preparatòries que s’estan realitzant aquests dies amb institucions i entitats socials.