CCOO i la resta del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) exposarà demà als grups parlamentaris el seu posicionament sobre els decrets del servei de menjador escolar i del sistema educatiu inclusiu

Dijous, 13 de juliol, a les 17.00 hores, al Parlament de Catalunya

Demà dijous, 13 de juliol, està prevista l’assistència de representants de les entitats i organitzacions del MUCE a la Comissió Parlamentària d’Educació per exposar el malestar en el cas del decret del sistema d’escola inclusiva i la crítica i absoluta discrepància en el cas del decret de menjadors escolars.

Per una banda, el MUCE demana la paralització de l’actual proposta de decret de menjadors escolars i la redacció d’un nou esborrany perquè es tracta d’una proposta sense la participació de la comunicat educativa i amb una manca d’absoluta de transparència. CCOO entenem que els menjadors escolars han d’estar inclosos en el projecte educatiu de centre, que cal definir el temps de menjador com a temps educatiu i que han de ser els consells escolars qui defineixin la seva gestió.

D’altra banda, el MUCE critica que el decret del sistema educatiu inclusiu s’ha desenvolupat sota un fals procés de participació controlat pel departament, que al text hi manquen recursos materials i formació pels professionals educatius i centres. Així mateix, creu que el procés d’implantació hauria de ser gradual.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de juliol de 2017

Agenda: dijous 13 de juliol de 2017
a les 17.00 hores
Parlament de Catalunya. BCN