Reunió de Javier Pacheco amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Dilluns, 3 de juliol, a les 12.30 hores, al Palau de la Generalitat

El proper dilluns, 3 de juliol, a les 12.30 hores, tindrà lloc una reunió entre Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, per analitzar la situació econòmica, social i política catalana. Es tracta de la primera trobada del president amb el secretari general de CCOO de Catalunya escollit el passat mes d’abril.

La reunió es farà al Palau de la Generalitat (plaça de Sant Jaume, 4, Barcelona). Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat i portaveu del Govern, acompanyarà el President. Per part de CCOO, al costat de Pacheco  hi assistiran Montse Ros, secretària d’Organització i Comunicació i portaveu, i Cristina Torre, secretària d’Acció Sindical.

En començar la trobada, els mitjans audiovisuals podran enregistrar els “muts” (cal acreditar-se a [email protected]). Un cop acabada, sobre les 13.30 hores aproximadament, el secretari general de CCOO de Catalunya atendrà els mitjans que ho desitgin a la sortida del Palau de la Generalitat, a la mateixa plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 30 de juny de 2017

Agenda:
Dilluns 3 de juliol de 2017
12.30 hores (muts); 13.30 hores (declas)
Palau de la Generalitat – Plaça  deSant Jaume, 4. Barcelona