Al conjunt de l'Estat

Els dies 11 i 12 d'abril, vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills


Aquest dimarts i dimecres, 11 i 12 d’abril, CCOO d’Indústria i FICA-UGT han convocat vaga al sector d’escorxadors d’aus i conills al conjunt de l’Estat davant el bloqueig de les negociacions del conveni sectorial per part de la patronal i per exigir una condicions laborals dignes per als treballadors i treballadores del sector.

A Catalunya, coincidint amb les jornades de vaga, s’ha convocat una concentració el dimecres 12 d’abril, a les 17.00 hores, davant les instal•lacions de l’escorxador Avicosan, de Cornellà (c/Treball, 2-24), per denunciar la precarietat laboral del sector.

CCOO i UGT consideren inassumibles les propostes de la patronal, ja que precaritzen encara més les condicions de treball al sector, i li exigeixen uns increments salarials que garanteixin el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i que s’estableixin mecanismes que garanteixin una ocupació estable, evitant la precarietat i l’ús abusiu i massiu de subcontractes i falses cooperatives de treball associat.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 10 d’abril de 2017
10/04/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies