CCOO Educació de Lleida demana un pla per eliminar l'amiant dels centres educatius


Foto CCOO Educació de les Terres de Lleida celebra que la Comissió d’Ensenyament del Parlament de Catalunya hagi aprovat la proposta feta pel grup socialista que demana retirar, el curs 2017-2018, l’amiant de les escoles que tenen aquest material en les seves instal·lacions.

CCOO Educació de Lleida entén que el Departament d’Ensenyament a Lleida, que és l’administració a qui correspon, ha de prendre les iniciatives adequades per garantir la salut de tota la comunitat educativa. El sindicat li demana que aprovi un pla amb un calendari establert i dotat pressupostàriament, tal i com ja ho han fet en altres comunitats autònomes.

CCOO Educació de Lleida continuarà treballant per la retirada i la substitució d’aquests elements que contenen fibrociment i que suposen un risc per a la salut pública.

Volem recordar que justament va ser CCOO, concretament al Vallès Occidental, qui va engegar una campanya de denúncia per la presència de fibrociment als centres educatius de Catalunya.

 


04/04/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies