CCOO organitza la jornada reflexiva “Innovació i equitat en el sistema educatiu català?”

Demà dimecres, 29 de març, a les 17.30 hores, a la seu de CCOO a Cornellà de Llobregat (Ctra. d’Esplugues, 68)

CCOO organitza demà dimecres, 29 de març, la jornada reflexiva “Innovació i equitat en el sistema educatiu català?”, a partir de les 17.30 hores a la sala d’actes de CCOO a Cornellà de Llobregat (Ctra. d’Esplugues, 68).

Moderarà el debat Dolors Vique, responsable de Política Educativa de CCOO de Catalunya, i participen com a ponents Pilar Benejam, mestra i professora de Didàctica de les Ciències Socials a la UAB, Xavier Bonal, professor del Departament de Sociologia de la UAB, i Marta Comas, directora de l’Àrea d’Innovació, Programes i Formació del Consorci d’Educació de Barcelona.

La realitat del sistema educatiu català s’està transformant. El sindicat proposa un debat com a reflexió ineludible avui en dia en el marc de les CCOO i del model “L’Educació que volem”. De fet, ens trobem en una societat que genera, entre d’altres, un alt grau de pobresa, segregació, iniquitat i situacions d’emergència social, que afecten directament el sistema educatiu, i en paral•lel apareixen propostes d’innovació fora dels àmbits de la administració educativa, que catalitzen i impulsen els desitjos i anhels de canvi del professorat, centres i famílies. CCOO vol parlar de la relació entre aquestes dues situacions d’entrada paradoxals: a més precarietat als centres, més esforç d’un professorat esgotat i maltractat?

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 28 de març de 2017

Agenda:
Dimecres 29 de març de 2017
a les 17.30 hores
CCOO Cornellà – Ctra. d’Esplugues, 68. Cornellà