CCOO demana a SM Pack Ibérica, al banc i al jutjat que busquin una solució que permeti garantir els llocs de treball


CCOO d’Indústria demana al Jutjat de Primera Instància de Vilafranca del Penedès que es posposi l’execució del llançament judicial de les naus de l’empresa SM Pack Ibérica, ubicades al municipi de la Granada, previst per demà, 28 de març, a les 11 h, per intentar buscar una solució que permeti evitar la pèrdua del lloc de treball de les 37 persones que l’empresa té en plantilla.

A finals de març del 2014, en el marc del concurs de creditors presentat per Comenfar, antiga propietària de les naus, SM Pack Ibérica es va quedar amb la unitat productiva de la Granada i va assumir-ne tota la plantilla i els deutes pendents que l’empresa tenia amb els treballadors. L’embargament judicial de les naus es produeix arran de la denúncia presentada per l’entitat bancària Mare Nostrum per l’impagament del crèdit hipotecari que tenia l’antiga propietària de les naus.

En cas que es faci efectiu el llançament judicial, els 37 treballadors de SM Pack Ibérica es quedarien al carrer. Per això, CCOO exigeix a la direcció de l’empresa i a l’entitat bancària que s’asseguin a negociar per tancar un acord que permeti garantir la continuïtat de l’activitat productiva i dels llocs de treball.
27/03/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies