Dimarts, 21 de març, vaga dels treballadors i treballadores de EBONE (Instal·lació Esportiva Guiera)

Els treballadors i treballadores de Guiera en vaga per la millora de les seves condicions de treball


Els treballadors i treballadores de EBONE, empresa privada que gestiona l’equipament públic de Guiera a Cerdanyola del Vallès, han decidit tornar a convocar Vaga pel dia 21 de març en protesta per les seves condicions de treball i la inactivitat de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en prendre decisions i mesures de cara a la resolució del conflicte creat.

 

La situació s’agreuja a mesura que passa el temps i les condicions de treball no milloren. La gestió directa aplicada per l’Ajuntament i que ,de forma indirecta, recau sobre l’empresa EBONE no facilita la solució dels problemes que ja van portar a la convocatòria d’una vaga el passat mes d’octubre de 2016.

 

A més el desconeixement de les intencions de l’Ajuntament respecte el futur de la instal·lació (la concessió finalitza el proper agost) genera inquietud i nerviosisme en la plantilla veient que s’acosta una altra vegada la data i encara no hi ha una veu que digui que passarà.

 

Per tot això els treballadors i treballadores convoquen vaga per pressionar a l’Ajuntament  en l’adopció de millores de les condicions de treball i alhora fer saber de la inquietud de la plantilla envers el futur de la instal·lació.

 


17/03/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies