CCOO de Catalunya rebutja l’autobús transfòbic de l’associació HazteOír

Campanya que genera discriminació

Davant la campanya transfòbica que l’associació HazteOír està duent a terme amb un autobús amb el missatge “Los niños tienen pene. Las niñas tienen vulva”, CCOO condemnem i rebutgem aquest tipus de discursos que generen odi i discriminació concretament vers les persones transsexuals.

CCOO ja fa temps que reivindica una llei estatal contra l’homofòbia i la transfòbia, i amb actes com aquest (l’autobús visita avui Catalunya), ens reafirmem en la necessitat i urgència de tirar-les endavant, amb la participació del conjunt del col·lectiu LGTBI.

CCOO lluitem per tal que les persones LGTBI siguin ciutadania de primera, i puguin desenvolupar-se en total llibertat exercint els seus drets d’orientació sexual, d’identitat de gènere i d’expressió de gènere.

És per això que CCOO reivindica un sistema sanitari que no sigui excloent amb les persones del col·lectiu LGTBI. És per això que CCOO reivindiquem un sistema educatiu que exerceixi de manera real la coeducació.

CCOO volem que hi hagi una llei que despatologitzi la transexualitat i faci una aposta per la lliure autodeterminació de l’identitat sexual. CCOO diu no a l’autobús transfòbic d’HazteOír.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 17 de març de 2017