Davant les eleccions municipals del 22 de maig

Manifest contra la xenofòbia


FotoCCOO de Catalunya i UGT de Catalunya exigeixen la no instrumentalització del fet migratori, i criden a la ciutadania a no donar suport a les forces polítiques racistes i xenòfobes que posen en perill la convivència.

Ambdós sindicats denuncien les forces polítiques que diuen mentides, el PP i Plataforma x Catalunya, per a guanyar vots: no és veritat que la immigració provoqui malalties, ni és veritat que hi hagi més ajudes per a immigrants.

Per a CCOO, la retallada en els serveis públics i recursos socials afecta negativament la convivència i cohesió social.

Feu clic per veure el Manifest contra la xenofòbia, signat de manera conjunta per CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya.

Més informació:
-web http://www.bcnantirumors.cat/ (portal de l'Ajuntament de Barcelona sobre els rumors i estereotips que encasellen els immigrants)
-el resum de l'estudi 'Immigració i Estat del benestar a Espanya', de la Fundació "la Caixa" (estudi que demostra l'aportació positiva de la immigració i desmenteix les mentides que fan algunes forces polítiques sobre la utilització dels serveis públics de forma massiva per part dels immigrants)
15/05/2011

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies