Professors, catedràtics i personal universitari i professionals presenten un manifest per recolzar la vaga general del 29-S convocada per CCOO i UGT

El dimecres 28 de juliol, a les 12.00h al Col•legi de Periodistes de Catalunya ha tingut lloc una roda de premsa per presentar el Grup Promotor del Manifest de les Universitats Catalanes. Un conjunt de professors i catedràtics d’universitat han decidit impulsar un manifest per recolzar la vaga general convocada per CCOO i UGT per al 29 de setembre contra la reforma laboral.

Amb aquesta primera trobada es vol començar a debatre sobre el ‘Manifest de professors i professores universitaris, personal universitari i professionals davant la reforma laboral i les polítiques d’ajust econòmic’ i fer una primera presentació a l’opinió pública.

En aquest Grup Promotor del Manifest de les Universitats Catalanes, que també ha creat el bloc “http://manifestuniversitatscatalanes.blogspot.com/“, trobem persones vinculades al món universitari: Joan Anton Mellón (UB), Teresa Torns (UAB), Albert Recio (UAB), Rosa Queralt (URV), Josep Moreno Gené (UdL), Maria José Saura (UPC), Pere Jódar (UPF), Cristina Carrasco (UB), José Manuel Rúa (UB), Sergi Fillet (UPC), Xavier Vinader, Antonio Madrid (UB), Aida Ruiz (UPF), Ramon Sans (UPC), Àngel Miret (UPF), Jaime Rodríguez (UB), Victoria Fabregat (URV), María José Feijoo (UAB), Chelo Chacartegui (UPF), Paco Martín (UAB), Eulàlia Guiu (UdG), Emili Loncà (UdL), Juan Ignacio Marín (Inspector de Treball), Vicenç Navarro (UPF).

Feu clic per veure:
-el ‘Manifest de professors i professores universitaris, personal universitari i professionals davant la reforma laboral i les polítiques d’ajust econòmic’.
-el vídeo amb les declaracions d’Aida Ruiz, Joan Anton Mellon i Jordi Serrano, efectuades en la roda de premsa del dimecres 28 de juliol de 2010.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 28 de juliol de 2010