Temps lliure

2017


Per gaudir d'unes vacances a preus molt assequibles pots sol·licitar plaça en qualsevol de les residències de temps lliure següents:

Residència de Carballiño

Carballino Carballino Situada al municipi de Carballiño, a la província d’Ourense, i immersa a la conca del riu Arenteiro, entre els declivis meridionals de la serra do Faro al nord i la vall del riu Avia al sud. És un lloc que s'ha de tenir en compte pel seu excel·lent clima tebi. Es pot aprofitar l'estada per gaudir de les seves relaxants aigües termals, la pesca fluvial, la saborosa gastronomia i els reconeguts vins de Ribeiro.

Edifici amb ascensor. Té biblioteca, sala de repòs i de jocs, bar, jardins i parc infantil, TV i vídeo, menjador autoservei, bugaderia, sala de planxa i sala de lactància. Aparcament cobert opcional.

Disposa d’habitacions d'1, 2 i 4 places. Les habitacions quàdruples només poden estar ocupades per 2 adults i 2 nens menors de 12 anys.

Preus Carballiño
Sol·licitud Panxón i Carballiño

Residència de Panxón

Panxón Panxón Panxón es troba al municipi de Nigran, a 15 km de Vigo, als estreps de la vall de Miñor, entre la ria de Vigo i la cala de Baiona, limitat per les serres que separen la vall del Fragoso i les costes que ens porten a les illes verges de les Cíes. La residència està situada en primera línia, arran de la costa, a la platja de Patos, i permet gaudir de la gastronomia típica de la zona, com el peix, el marisc i altres productes del mar.

Té biblioteca, sala de repòs i de jocs, bar, àrea de rentada, jardins i parc infantil, aparcament, TV i vídeo, menjador autoservei i àrea de lactància (no té ascensor).

Disposa d’habitacions de 2, 3 i 4 places. Les habitacions quàdruples només poden estar ocupades per 2 adults i 2 nens menors de 12 anys.

Preus Panxón
Sol·licitud Panxón i Carballiño

Residència de La Casona del Pinar

La Casona del Pinar La Casona del Pinar La Casona del Pinar està situada dins d’una gran pineda a la Sierra de Guadarrama, al costat del nucli urbà de San Rafael - El Espinar (Segòvia). És a 60 km de Madrid i a 32 km de Segòvia. Disposa de sala de TV i de jocs, cafeteria i instal·lacions esportives, parc infantil i piscina. Disposa d’habitacions de 2, 3 i 4 places.

Preus de La Casona del Pinar
Sol·licitud La Casona del PinarResidència d’Orihuela del Tremedal

Orihuela del Tremedal Orihuela del Tremedal Residència situada a la serra d'Albarrasí, a 35 km d'Albarrasí y a 65 km de Terol, al terme municipal d'Orihuela del Tremedal. Et trobaràs a 1.500 m d'altitud, rodejat d’extenses pinedes i bonics prats, i a 1 km del poble d’Orihuela, on fàcilment trobaràs cérvols.

Disposa de menjador, bar cafeteria, sala d’estar o lectura, sales de TV, sala de jocs i d’actes, petanca, parc infantil i zona Wi-Fi.


Preus Orihuela del Tremedal
Sol·licitud Orihuela del Tremedal

Residència d'El Puig

El Puig El Puig Residència situada a primera línia de la platja, a 2 km del poble i a 14 km de València. Té una parada d’autobús a la porta de la residència que facilita els desplaçaments.

Té menjador, cafeteria, sala de cine, bugaderia, jardí, parc infantil i piscina. Aparcament subterrani (opcional).

Disposa d’habitacions de 2, 3 i 4 places.


Preus El Puig
Sol·licitud El Puig

Residència de Morillo de Tou

Morillo de Tou Morillo de Tou Residència situada al municipi d’Aïnsa (Osca) a la riba de l'embassament de Mediano, al Pirineu aragonès i al costat del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut.

Disposa de dues àmplies sales d'estar amb TV, a més d'una aula per a seminaris o cursos amb capacitat per a 30 persones. Disposa de piscina, àmplies zones verdes i jardins amb miradors, així com zones amb gronxadors i animació infantil.

S'hi pot accedir amb cotxe fins a la mateixa porta. La zona d'aparcament gratuït es troba just darrere de l'hostal.

Disposa d’habitacions de 2, 3 i 4 places.

Preus Morillo de Tou
Sol·licitud Morillo de Tou

Residència Hostería del Huerna

Hostería del Huerna Hostería del Huerna Residència situada en ple cor de la serralada Cantàbrica, es troba dins del Parc Natural Las Ubiñas - La Mesa, on hi ha la vall del riu Huerna, un reducte d'altes muntanyes i boscos.

Les instal·lacions disposen d'àmplies sales d'estar amb xemeneia que en fan, a l'hivern, un lloc acollidor i càlid. El restaurant ofereix una cuina regional elaborada amb productes de qualitat.
 
Disposa d’habitacions de 2 i 3 places afegint-hi un llit supletori, totes amb bany privat, telèfon i televisió.

Preus Hostería del Huerna
Sol·licitud Hostería del Huerna

Residència El Teularet

El Teularet El Teularet Situada a Navaló (País Valencià), El Teularet disposa de diferents tipus d'allotjament per a diferents usuaris i usuàries segons les seves necessitats (grups, joves, famílies, adults, esportistes o aventurers). Hi tens a la teva disposició allotjaments turístics, apartaments, alberg - hostal, zona de càmping, restaurant i piscines.

Disposa d’habitacions de 2, 3 i 4 places.

(EN CONSTRUCCIÓ. Preus i sol·licitud temporalment deshabilitats)

Què has de fer per demanar-les?

Les sol·licituds s'han de trametre per correu postal a:

CCOO SERVEI DE TEMPS LLIURE
Via Laietana, 16, 5a planta
08003 Barcelona 

O per correu electrònic a tempslliure@ccoo.cat

Es poden trametre a partir del 9 de gener i fins a l'1 de març del 2017 (ambdós inclosos). Documentació que cal trametre juntament amb la sol·licitud:

Per a totes les residències:
- Fotocòpia del DNI del sol·licitant i de tots els acompanyants majors de 14 anys.
- Fotocòpia de l'últim rebut de quotes o un altre justificant (certificat del sindicat o fotocòpia de l'última nòmina). 

Per a les residències on es facin descomptes:
- Fotocòpia del carnet de família nombrosa.
- Fotocòpia del carnet de discapacitat.

No es poden presentar personalment. 

L'horari per atendre consultes és de dilluns a dijous de 12 h a 14 h, al telèfon 93 481 29 15 o també per correu electrònic: tempslliure@ccoo.cat 

Normes per demanar residències de temps lliure a la resta de l'Estat.

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies