Altres notícies

Celebrada l'assemblea conjunta per demanar millors ocupació, salaris i pensions

Feta a Barcelona, el dijous 23 de febrer de 2017.

més informació »


Què vol dir ser feminista a CCOO?

Hem recorregut un llarg camí des de la creació de les CCOO i, com la resta de la societat, hem fet avenços importants des de la nostra acció sociopolítica, en tots aquells espais de lluita pels drets de les dones, però encara queda camí per recórrer.

més informació »


Valoració del Projecte de Decret de l'atenció educativa a l'alumnat en el marc d'un sistema educatiu inclusiu

Roda de premsa del dimecres 22 de febrer de 2017.

més informació »


Presentació de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

Anàlisi de situació.

més informació »


CCOO denuncia que a Catalunya augmenta la bretxa salarial entre dones i homes al 26% perquè la precarietat colpeja amb més força les dones

Informe de la Secretaria de la Dona i de Cohesió Social del sindicat.

més informació »


Conferència de Maria Helena André (OIT) sobre el moviment sindical i el treball digne al món

Feta a la seu de CCOO a Barcelona el divendres 17 de febrer del 2017.

més informació »


Presentació de la memòria del CITE del 2016

Roda de premsa feta a Barcelona, el dijous 16 de febrer del 2017.

més informació »


'Universitats ofegades', nou capítol del programa de CCOO a Televisió de Catalunya

Capítol 238 del programa sindical de CCOO emès pel Canal 33 el dissabte 11 de febrer del 2017

més informació »


Philippe Martinez, secretari general de la CGT França, visita la seu de CCOO de Catalunya

Acte 'El sindicalisme confederal per una Europa Social'.

més informació »


2017, un desig: més i millor educació

Amb la celebració del nou any els desitjos s'encadenen. Somnis, projectes, nous reptes que dibuixem davant nous escenaris on tot pot ser possible. En aquesta projecció imagino que l'educació és una prioritat per als qui poden decidir que així ho sigui. L'educació és i ha estat tema de debat, de decrets que retallen drets, d'imposicions de veritats que es creuen absolutes, d'interessos polítics, de desitjos amb manca de compromís… i no ha estat ben tractada, respectada, dignificada, prioritzada.

més informació »


Salutació de Joan Carles Gallego a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos

Salutació de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos per defensar la dignitat de la pagesia, així com per reivindicar el reconeixement de l'activitat agrària i la necessitat de renovar el contracte de la societat amb el camp en la conjuntura del canvi social i polític que viu Catalunya. (28/01/17)

més informació »


El Comitè de Dones de CCOO fa quatre anys

Article de Dolors Llobet al blog 'Dones de CCOO de Catalunya' on destaca el paper del Comitè de Dones que, des de fa quatre anys, fa avançar la igualtat de gènere dins i fora del sindicat.

més informació »


CCOO alerta que el 2016, tot i la lleu recuperació, tanca amb unes taxes d'atur insostenibles i uns nivells d'ocupació i activitat molt allunyats del que preveu l'estratègia Europa 2020

Els llocs de treball generats el 2016 són precaris, no requereixen formació, són majoritàriament temporals, molts d'ells a jornada parcial, amb contractes de curta i molt curta durada i amb baixos salaris.

més informació »


Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya organitza un seminari sobre joves, exili i precarietat

Demà divendres, 24 de febrer, a les 18.00 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


CCOO d'Indústria denuncia la vulneració de drets fonamentals per part de l'empresa Sungates Design

CCOO d'Indústria de Catalunya denuncia l'actitud antisindical de Sungates Design, del Barcelonès, que, després de rebre la comunicació de l'obertura d'un procés d'eleccions sindicals a l'empresa per escollir entre la plantilla un representant que garanteixi la defensa dels drets col·lectius dels treballadors i treballadores al centre de treball, va decidir acomiadar els candidats de CCOO.

més informació »


Convocada una setmana de vaga a Ferrovial Servicios a Bordo en els trens de Renfe

La convocatòria de vaga s'ha dut a terme després de nombroses negociacions en què l'empresa, FERROVIAL SERVICIOS SAU, ha persistit en la seva postura intransigent i agressiva, que en res s'assembla a l'actitud negociadora necessària per poder arribar a acords.

més informació »


La secció de CCOO de Barcelona Activa ha reclamat a la Inspecció de Treball que actuï contra la contractació temporal fraudulenta a l'empresa municipal

El passat dimecres 22 de febrer la secció sindical de CCOO de Barcelona Activa va anar a la Inspecció de Treball de Barcelona, per uns fets denunciats aquest gener respecte a la selecció de Tècnics en Desenvolupament Local de Proximitat, places que es van convocar a finals de desembre de 2016.

més informació »


Les federacions d'Indústria i Serveis de CCOO participen en una acció internacional per l'alliberament dels sindicalistes represaliats a Bangladesh

Les dues organitzacions s'han sumat a la campanya internacional impulsada per IndustriALL Global Union i UNI Global Union per instar el Govern de Bangladesh a alliberar de manera immediata i incondicional els sindicalistes del sector de la confecció que han estat detinguts les darreres setmanes.

més informació »


Joan Carles Gallego participa al cicle de xerrades “Repensar el treball. Un treball ineludible” del centre d'estudis Cristianisme i Justícia

Demà dijous, 23 de febrer, a les 19.00 hores, al c/Roger de Llúria, 13, de Barcelona.

més informació »


CCOO i UGT de Catalunya convoquen demà una assemblea de delegats a Barcelona per exigir ocupació, salaris i pensions dignes

Demà dijous, 23 de febrer, a les 11.00 hores, a la Rambla del Raval, 29-35, de Barcelona, amb altres concentracions a altres ciutats catalanes.

més informació »


CCOO de Catalunya participarà a l'assemblea del CSIR PIRIMED a Perpinyà

Demà dijous, 23 de febrer, a partir de les 10.00 hores, al Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà (França).

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Santa Perpètua de Mogoda a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


CCOO s'adhereix a la declaració “Les persones i famílies treballadores pobres tenen dret a la renda garantida de ciutadania sense exclusió”

Impulsada per la Comissió Promotora de la RGC.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Confrontar la inevitabilitat de l'empobriment per la pujada de preus"

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, denuncia la pobresa laboral i social.

més informació »


El 23 de febrer, assemblea de delegats i delegades: ocupació, salaris i pensions dignes

La seu de la UGT de Catalunya, a la rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona, acollirà, a partir de les 11 hores del dijous 23 de febrer, una assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT, liderada pels secretaris generals d'ambdues organitzacions.

més informació »


CCOO organitza la jornada “Formació Professional i Indústria 4.0”

Dilluns, 20 de febrer, a partir de les 16.00 hores, a l'Escola del Treball de Barcelona (c/Comte d'Urgell, 187).

més informació »


CCOO fa una crida a participar a la manifestació de demà a Barcelona per l'acollida de refugiats

Demà dissabte, 18 de febrer, a les 16.00 hores, des de la Plaça Urquinaona, dintre de la campanya “Casa nostra, casa vostra”.

més informació »


CCOO i el Sindicat de la Imatge, UPIFC, es feliciten per la resolució del Parlament que defensa la llibertat de premsa i rectifica un posicionament anterior molt lesiu per als professionals de la informació

La Comissió d'Interior del Parlament de Catalunya en la reunió celebrada el 14 de febrer del 2017 va aprovar una important resolució per als treballadors i treballadores de la informació (fotògrafs, càmeres, redactors, etc.), que corregeix un greuge anterior cap a aquest col·lectiu.

més informació »


CCOO organitza una jornada internacional sobre el moviment sindical i el treball digne al món

Demà divendres, 17 de febrer, a partir de les 10 hores, a la seu del sindicat a Barcelona, amb presència de Maria Helena André, de l'OIT.

més informació »


Lluita digital 262. CCOO i UGT impulsen una campanya a favor del poder adquisitiu dels salaris i pel reforçament de la negociació col·lectiva

En aquest número parlem de la campanya a favor del poder adquisitiu dels salaris, la manifestació per l'acollida de persones refugiades, la jornada sobre el treball digne al món i el calendari de congressos de federacions i territoris de CCOO de Catalunya, entre d'altres temes.

més informació »


CCOO valora l'estabilitat a l'ocupació i la important inversió al centre de Seat Componentes del Prat de Llobregat

El Grup Volkswagen hi adjudica la nova caixa del canvis MQ281.

més informació »


CCOO de Catalunya considera imprescindible apujar salaris i revaloritzar les pensions per sobre de l'IPC per combatre la pobresa energètica

Valoració de les dades de l'IPC de gener de 2017.

més informació »


CCOO denuncia la situació del Centre Penitenciari Mas d'Enric del Catllar (Tarragona)

Concentració conjunta demà dijous, 16 de febrer, a les 15.30 hores.

més informació »


18 de febrer, gran manifestació per l'acollida de persones refugiades i migrants

Aquest dissabte, 18 de febrer, a les 16 hores, a la plaça d'Urquinaona de Barcelona, està convocada una gran manifestació en el marc de la campanya “Casa nostra, casa vostra” a favor de l'acollida de persones refugiades i migrants. Sota el lema #volemacollir, desenes d'entitats, entre les quals es troba CCOO de Catalunya, han convocat aquesta manifestació i fan una crida a participar-hi.

més informació »


CCOO organitzarà la jornada Formació professional i indústria 4.0

Dilluns 20 de febrer, a les 16 hores, a l'Escola del Treball de Barcelona.

més informació »


Jornada internacional 'El moviment sindical i el treball digne al món'

Divendres 17 de febrer de 2017 a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Presentació dels llibres ‘Aguas de venganza' i ‘La muerte de Naim'

Demà dimarts, 14 de febrer, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Fugir és un dret, acollir és un deure"

El secretari general de CCOO de Catalunya promou l'acolliment de persones refugiades.

més informació »


La Federació de CCOO lamenta que el Departament d'Ensenyament continuï actuant sense comptar amb la comunitat educativa

El Departament d'Ensenyament, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, en el marc de la Comissió Mixta que conformen, han acordat fixar els criteris generals per a la programació escolar de cara al curs 2017-2018.

més informació »


CCOO de Catalunya reivindica un impuls decidit de la L9 Sud del metro de Barcelona per als usos laborals i l'obertura integral de les estacions de la L10

El proper diumenge farà un any de l'entrada en funcionament del tram sud de la línea 9 del metro de Barcelona. D'aquesta manera l'aeroport de Barcelona - El Prat restava connectat amb l'Àrea Metropolitana amb un servei de transport públic d'alta capacitat i bona freqüència. Tot i que es tracta d'un projecte incomplet, car i tardà, ha estat una de les ampliacions més grans del ferrocarril metropolità (20 kilòmetres).

més informació »


Acte 'El sindicalisme confederal per una Europa Social'

Divendres 10 de febrer de 2017, a partir de les 10 hores.

més informació »


CCOO alerta del primer incident en un trasllat d'interns des de la Presó Model de Barcelona

Lesions a funcionaris.

més informació »


Acte ‘El sindicalisme confederal per una Europa social' amb Philippe Martinez, secretari general de la CGT de França

Demà divendres, 10 de febrer, Ignacio Fernández Toxo i Joan Carles Gallego, secretaris generals de CCOO i de CCOO de Catalunya, rebran a Barcelona al sindicalista francès.

més informació »


Els sindicats a l'Ajuntament de Barcelona critiquen el traspàs de funcionariat al Consorci de Serveis Socials

Pèrdua de drets dels treballadors de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA).

més informació »


CCOO, contra la moció parlamentària per tancar la Presó Model de Barcelona

Concentració demà dijous, 9 de febrer, a les 16.00 hores, al davant del Parlament.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Súria a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


CCOO denuncia un any de col·lapse per a la cita prèvia del DNI

CCOO denuncia que, un any després que comencés el col·lapse, es manté la saturació del sistema de cita prèvia per a DNI i passaport. La situació és tan greu que una persona que vulgui renovar el seu document per viatjar per Setmana Santa tindrà dificultats per aconseguir cita prèvia a temps.

més informació »


"Instal·lats en l'atur crònic, la precarietat i l'empobriment", nou article de Joan Carles Gallego en el seu blog

Ja podeu llegir el nou article de Joan Carles Gallego publicat el 5 de febrer del 2017 en el seu blog.

més informació »


CCOO i UGT reclamen al Govern de la Generalitat la creació d'una Mesa en el Marc Català de Relacions Laborals sobre prevenció de riscos laborals al sector de la construcció

4 accidents laborals en els darrers dies.

més informació »


CCOO valora positivament la proposta de modificació de la Llei catalana de cooperatives per lluitar contra la precarietat laboral

Tres grups parlamentaris, en el marc de tramitació de la llei d'acompanyament als pressupostos de la Generalitat de Catalunya, han registrat esmenes legislatives que garanteixen l'aplicació, com a mínim, de les condicions establertes en els convenis col·lectius de referència per als treballadors i treballadores associats de les cooperatives. CCOO d'Indústria de Catalunya vetllarà perquè aquesta iniciativa sigui aprovada definitivament en els propers dies al Parlament.

més informació »


CCOO dona suport a la concentració Stop Trump organitzada per la plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme

Demà dissabte, 4 de febrer, a les 12.00 hores, al davant del Consolat dels Estats Units a Barcelona (Pg. Reina Elisenda de Montcada, 23).

més informació »


Les escoles d'adults públiques protesten avui pels incompliments del Departament d'Ensenyament

Avui divendres, 3 de febrer, a les 11.00 hores, davant del Palau de la Generalitat a Barcelona, concentració impulsada per la Mesa de l'Educació Pública de Persones Adultes de Catalunya.

més informació »


CCOO critica que el Govern de la Generalitat no vol negociar la recuperació de les condicions de treball de les i els empleats públics

En la reunió d'avui de la Mesa General de la Funció Púbica, convocada després de les peticions dels sindicats a finals de desembre i principis de gener, el Govern segueix sense voler negociar la recuperació de condicions de treball dels empleats i empleades públics.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que, tot i la reducció de l'atur, el 2017 s'inicia amb 171.000 persones desocupades més que el 2008

Més de la meitat de les prestacions són de caràcter assistencial, evidenciant la precarització del mercat de treball i la perpetuació de l'atur de llarga durada.

més informació »


Dates de congressos de federacions i unions territorials de CCOO

Les federacions i unions territorials de CCOO de Catalunya organitzen els seus respectius congressos abans de la celebració de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya (4, 5 i 6 d'abril de 2017).

més informació »


Joan Carles Gallego demana aclarir si el full de ruta del Referèndum obeeix al que diu el Manifest o va per una altra via

En la seva intervenció en la reunió del Pacte Nacional pel Referèndum celebrada aquesta tarda al Parlament.

més informació »


CCOO demana a la direcció de CaixaBank que resolgui amb rapidesa el retorn dels diners de les clàusules sòl

Procediment àgil, senzill i transparent.

més informació »


Xerrada “Pilars i estructura del sistema educatiu” amb el professor de sociologia Xavier Bonal

Demà dijous, 2 de febrer, a les 17.30 hores, a Barcelona.

més informació »


Reunió de la Mesa General de la Funció Pública

Demà dijous, 2 de febrer, a les 12.00 hores, al c/Sepúlveda, 148-150, de Barcelona.

més informació »


Compareixença al Parlament de Loly Fernández, responsable de Salut Laboral de CCOO de Catalunya

Sessió ordinària de la Comissió de Treball.

més informació »


Presentació del llibre “Can Ricart i el patrimoni industrial de Barcelona”

Demà dimecres, 1 de febrer, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO lamenta l'accident laboral mortal d'un treballador a Sant Hilari Sacalm

Condol a la família i companys.

més informació »


CCOO de Catalunya mostra el seu suport a la regidora de Badalona Fàtima Taleb, i rebutja frontalment els atacs i amenaces xenòfobes, racistes, masclistes i islamòfobes

Amenaces islamòfobes.

més informació »


Lluita digital 261. CCOO impulsa una consulta i una campanya informativa sobre el futur de les pensions

En aquest número parlem de la campanya informativa sobre el futur de les pensions, l'assassinat de dos agents rurals, les taxes d'atur i la representativitat de CCOO en les eleccions sindicals, entre d'altres temes.

més informació »


CCOO lamenta els accidents laborals a l'Hotel Princesa Sofía i a l'aeroport de Barcelona

Condol a la família i companys.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Protecció i lluita contra la pobresa social i laboral"

El secretari general de CCOO de Catalunya parla de la necessitat de la renda garantida de ciutadania.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO decideix acceptar la proposta d'acord del Departament d'Ensenyament

El Consell de la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya, màxim òrgan de direcció, reunit avui, dissabte, davant la proposta d'acord presentada pel Departament d'Ensenyament a la Mesa Sectorial del passat 25 de gener del 2017, considera que és un pas endavant per recuperar els drets laborals aconseguits amb molts anys de mobilitzacions i negociacions.

més informació »


CCOO demana revertir les retallades als treballadors de residències, centres de dia i llars-residència per a l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual

Retribucions congelades des del 2010.

més informació »


Concentració a Caldes de Malavella de la plantilla d'Eulen

Dilluns, 30 de gener, a les 12 hores.

més informació »


Joan Carles Gallego participa a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos

Demà dissabte, 28 de gener, a partir de les 11.30 hores, a l'avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona.

més informació »


CCOO és el sindicat que més augmenta la seva representativitat a Catalunya durant l'any 2016

Segons les dades de les eleccions sindicals de l'any passat.

més informació »


CCOO i IAC demanen al Govern que no torni a castigar els empleats públics en els pressupostos del 2017

Reunions amb els grups parlamentaris.

més informació »


Tercer taller gratuït d'ajuda a persones en situació d'atur

Demà divendres, 27 de gener, a les 16.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Concentració en defensa de les pensions

Demà divendres, 27 de gener, a les 10.30 hores, al c/ Sant Antoni Maria Claret, 5-11, de Barcelona.

més informació »


El Sector Ferroviari de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO ha organitzat jornades sobre les malalties que origina l'amiant

El dimecres, 25 de gener, a la seu de CCOO a Barcelona, amb el lema "Identificar amiant és complicat. No fer-ho és mortal".

més informació »


Concentració del sector de la dependència

Demà dijous, 26 de gener, a partir de les 11.00 hores, al c/Sepúlveda, 148, de Barcelona.

més informació »


'El sindicalisme confederal per una Europa Social'

L'acte "El sindicalisme confederal per una Europa Social" tindrà lloc a la seu de CCOO de Catalunya, el divendres 10 de febrer, a partir de les 10 del matí, i comptarà amb la projecció de la pel·lícula 'Gracias Jefe', de François Ruffin.

més informació »


CCOO lamenta l'accident laboral mortal d'un treballador a Maçanet de la Selva

Condol a la família i companys.

més informació »


El Consell Nacional de CCOO de Catalunya s'adhereix al Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum

Ho ha decidit en la reunió d'aquest matí.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya exigeix una investigació per aclarir els fets arran de la menor de 8 anys morta a Hospital de Blanes

Volem deixar constància que ha quedat al descobert la insuficiència del nostre sistema sanitari pel que fa al trasllat de pacients pediàtrics. No podem entendre com per a tot el territori de Catalunya només hi hagi disponibilitat de dues ambulàncies medicalitzades pediàtriques i concentrades a Barcelona.

més informació »


Concentració de l'àmbit penitenciari pel tancament raonat de la Presó Model de Barcelona

Amb la consigna “La Model no es tanca sense la Zona Franca”, demà dimecres, 25 de gener, a les 9.30 hores, davant del Parlament de Catalunya.

més informació »


CCOO d'Indústria exigirà el manteniment de l'ocupació en l'operació de compra de La Menorquina pel grup Lacrem

CCOO d'Indústria de Catalunya exigirà tota la informació i la documentació necessària per analitzar els possibles efectes i garantir l'ocupació en l'operació de compra del grup Kalise Menorquina per part del grup Lacrem, propietat de la família Farga, que fabrica gelats de la marca Farggi, segons ha sortit publicat avui a la premsa.

més informació »


Enquesta de CCOO de Catalunya sobre les pensions

Volem conèixer la teva opinió sobre deu propostes per garantir unes pensions dignes per a tothom, i saber el nivell de suport amb el qual comptem per part dels nostres afiliats i afiliades.

més informació »


CCOO i UGT donem suport a la convocatòria veïnal 'Ocupem les Rambles'

CCOO i UGT, tot i que no compartim el manifest veïnal en alguns dels seus aspectes, donem suport a la mobilització prevista pel dissabte dia 28 de gener a la Rambla de Caneletes.

més informació »


Reunió de la Mesa de professorat públic no universitari

Concentració demà dimecres, 25 de gener, a les 10.30 hores a la seu del Departament d'Ensenyament a Barcelona.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya exigeix una rectificació pública del conseller de Salut Toni Comín quan diu que les lliteres als passadissos són decisió de la infermera

Per tenir el pacient més “a la vista”.

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies