Altres notícies

Roda de premsa de l'Agrupació d'Agents Rurals de Catalunya de CCOO

Mancances en mitjans i condicions laborals.

més informació »


Una àmplia delegació de CCOO visita el complex industrial de Repsol a Tarragona

Amb l'objectiu de conèixer de primera mà la realitat laboral i reforçar el treball de l'actiu sindical a les empreses del sector.

més informació »


'Butlletí d'Actualitat Econòmica i Social' (núm. 12, juliol del 2017)

Publicació periòdica que presenta i valora una selecció d'informacions de temàtica econòmica i social, i hi dona accés.

més informació »


Coneixes la Garantia Juvenil? Saps que a CCOO comptem amb un equip d'impulsors del programa?

Des del passat mes de gener, Acció Jove – Joves de CCOO, compta amb quatre impulsors i impulsores de la iniciativa europea Garantia Juvenil, repartits pel territori (Comarques gironines, Vallès Oriental - Maresme - Osona, Vallès Occidental - Catalunya central, i Barcelona).

més informació »


'Lluita digital' 273. Se signa el Pacte nacional per a la indústria, que comportarà una inversió de 1.814 milions d'euros en tres anys a Catalunya

En aquest número parlem del Pacte nacional per a la indústria, la renda garantida de ciutadania, l'estudi sobre els treballadors pobres i també sobre el nou secretari general de CCOO d'Espanya, entre d'altres temes.

més informació »


Vídeos de l'assemblea #ofensivaCCOO feta a Barcelona el 12 de juliol del 2017

Intervencions de Cristina Torre i Javier Pacheco.

més informació »


CCOO es felicita per l'aprovació de la Llei de renda garantida de ciutadania (RGC) i reclama mitjans per la seva posada en marxa

CCOO volem posar de manifest la nostra preocupació pel retard en dotar al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) dels recursos de personal, informatius i de gestió que han de permetre que la posada en marxa sigui un èxit.

més informació »


CCOO presenta l'informe 'Una aproximació a la pobresa en el treball'

Dimarts, 11 de juliol de 2017, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


La Federació de Serveis a la Ciutadania de Catalunya et convida a la representació de l'obra de teatre 'La Ramera de Babilònia'

Us convidem a assistir a una obra de teatre molt feminista: 'La Ramera de Babilònia'. Les entrades són gratuïtes. Confirma la teva assistència al correu electrònic organitzaciofsc@ccoo.cat.

més informació »


Jornada de formació dels conciliadors i mediadors del cos del Tribunal Laboral de Catalunya

El TLC és un sistema autònom extrajudicial de solució de la conflictivitat laboral, configurat com un instrument de resolució de conflictes de treball la finalitat del qual es objectivitzar al màxim el conflicte laboral, buscant la raó de les posicions de les parts i oferint solucions ràpides i eficaces.

més informació »


Javier Pacheco: 'CCOO: estem preparats per passar a l'ofensiva'

Article publicat en 'El Diari del Treball' el dissabte 1 de juliol del 2017.

més informació »


'Lluita digital' 272. Diada del Treball Digne

En aquest número parlem de la Diada del Treball Digne, l'exposició dedicada al Seat 600, la concentració de l'Alerta feminista i els acords del personal de la Generalitat, entre d'altres temes.

més informació »


Butlletí d'Actualitat Jurídica i Sindical del CERES. Núm. 36 (Juny de 2017)

Publicació en format electrònic que et dona accés a documentació jurídica i d'interès sindical

més informació »


"Pels drets LGTBI al món"

Un any més, des de CCOO ens sumem i unim al Dia de l'Orgull LGTBI, en un dels moments en què és més necessari aixecar la veu i fer-nos sentir davant l'alerta que, a l'Estat espanyol i a Catalunya, el nombre de casos LGTBIfòbics és creixent.

més informació »


'Lluita digital' 274. Especial cosificació de la dona

En aquest número especial parlem sobre la cosificació de les dones i què cal fer per canviar-la.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, participarà a l'acte de signatura del Pacte Nacional per a la Indústria

Dilluns, 24 de juliol de 2017, a les 11.00 hores, al Palau de la Generalitat, a Barcelona.

més informació »


Convocades aturades a Irvia Manteniment Ferroviari per exigir a l'empresa el compliment dels acords pactats

Aquest divendres, 21 de juliol, les plantilles de Montcada i Reixac i de Mataró faran una vaga de 24 hores i a les 12 hores es concentraran a l'Estació de Sants, a Barcelona, per denunciar aquesta situació i manifestar el seu rebuig a les continues modificacions substancials de les seves condicions laborals per part de la companyia, que està incomplint els acords signats i no aplica les sentències judicials en ferm. També han convocat dues hores d'aturada per als dies 24, 26 i 28 de juliol.

més informació »


CCOO dona suport a les concentracions convocades pel comitè d'empresa d'Open Camp en defensa dels llocs de treball

Divendres 21 i dimarts 25 de juliol, a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que l'evident pèrdua de poder adquisitiu de la població treballadora ens apropa al llindar de risc de pobresa

Les llars composades d'una sola persona adulta se situen en el llindar de risc de pobresa quan els ingressos nets anuals són inferiors a 10.054€, o el que és el mateix, unes rendes de 837€ nets al mes.

més informació »


Vaga a Industrias Ponsa per l'incompliment del conveni i els endarreriments en el pagament de les nòmines

Demà dijous, 20 de juliol.

més informació »


CCOO i UGT convocaran vaga al sector del metall de Lleida davant el bloqueig de les negociacions del conveni

Després de més de quatre mesos de reunions, les negociacions es troben en un punt mort davant la intransigència de la patronal. Els principals punts de desacord són en matèria salarial i de jornada, en els quals les posicions entre ambdues parts estan molt allunyades i els sindicats consideren inassumibles les propostes de la patronal en aquestes matèries.

més informació »


CCOO rebutgem la retallada salarial a Electra Molins

CCOO rebutgem la retallada salarial que planteja Electra Molins, que en ple període de vacances ha presentat un article 41 per rebaixar els salaris de la plantilla. CCOO exigim a la direcció de l'empresa que retiri aquesta mesura i la instem a reunir-se al setembre, un cop finalitzades les vacances d'estiu, per valorar la situació i trobar una sortida negociada.

més informació »


CCOO de Catalunya demana a Vueling que no presenti cap denúncia contra els passatgers expulsats per voler impedir la deportació d'un immigrant senegalès

Situació d'indefensió.

més informació »


Roda de premsa del Comitè d'Empresa de Metro de Barcelona

Demà dimecres, 19 de juliol, a les 10.00 hores, a l'estació del metro de Santa Eulàlia (Línia 1), a l'Hospitalet.

més informació »


El Govern aprova incorporar nous supòsits d'incapacitat temporal (IT) amb la percepció del 100% de les retribucions per al personal de la Generalitat

Els nous supòsits formen part de l'Acord que CCOO va signar amb l'Administració el passat 16 de juny de 2017.

més informació »


CCOO denuncia l'acomiadament de tres docents (PDI) de la Universitat de Vic

Greus vulneracions dels drets sindicals i laborals.

més informació »


L'Ajuntament de Manresa atorga la Medalla de la Ciutat al mèrit cívic a Josep Rueda i Cruz

CCOO d'Indústria de Catalunya i CCOO del Vallès Occidental – Catalunya central ens sentim especialment orgullosos i orgulloses amb la concessió de la Medalla de la Ciutat de Manresa al mèrit cívic al company Josep Rueda i Cruz per la seva reconeguda trajectòria personal i professional i, especialment, per la seva dedicació sindical i veïnal, que ha incidit en la millora de les condicions als barris i a la ciutat en general.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO ha decidit votar en contra del document "Ara és demà" sobre el futur de l'educació a Catalunya al Consell Escolar de Catalunya (CEC)

En la sessió duta a terme aquesta tarda al Consell Escolar de Catalunya, els representants de CCOO han votat en contra del document final "Ara és demà" i en un vot particular han deixat clars els motius de la seva decisió.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Finanzauto inicien una vaga a tot l'Estat contra l'ERO

La plantilla de Barberà del Vallès secunda aquesta vaga i es concentrarà a les portes de l'empresa al llarg de la setmana per demanar a l'empresa que retiri l'ERO

més informació »


CCOO exigeix a Ercros una sortida que garanteixi la continuïtat i els llocs de treball a la planta de Cardona

A la darrera reunió amb la direcció d'Ercros, CCOO va demanar a la multinacional que aclarís el futur de la planta, davant la incertesa actual, i la va instar a buscar una alternativa industrial i les inversions necessàries per donar una sortida a aquest procés i garantir el manteniment de l'ocupació.

més informació »


CCOO reclama a les zones turístiques un conveni just per a l'hostaleria

Demà dimarts, 18 de juliol, a partir de les 10.00 hores, concentració al passeig Marítim de Santa Susanna (a l'altura de l'Aqua Hotel Aquamarina).

més informació »


Unai Sordo, Javier Pacheco i una delegació de la federació CCOO d'Indústria de CCOO visiten el complex industrial de Repsol a Tarragona

Demà dimarts, 18 de juliol.

més informació »


CCOO reclama al govern que compleixi els seus compromisos malgrat els canvis a les conselleries

Des de CCOO de Catalunya suggerim al govern que aprofiti la nova etapa que s'obre per millorar la participació real de les organitzacions socials en temes tan transcendentals com l'escola inclusiva, el decret de menjadors, el desplegament de la renda garantida de ciutadania, el desplegament del Pacte nacional per a la indústria o la governança de la formació per a l'ocupació, la millora de l'atenció a la dependència i la geriatria, el Pacte nacional d'universitats, el Pacte de reforma horària, etc.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO que ha presentat ORACLE que afecta el 15% de la plantilla

CCOO i UGT rebutgen aquest expedient de regulació d'ocupació, ja que els bons resultats de l'empresa no el justifiquen. Els resultats de l'any 2016 van ser uns beneficis nets de 4,45 milions d'euros, quatre vegades més que l'obtingut en l'exercici anterior. Cal destacar que, entre altres importants clients, tenen diferents administracions públiques tant centrals, com autonòmiques o locals.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, participa a la signatura del Pacte per a la reforma horària

Dilluns, 17 de juliol, a les 10.30 hores, al Palau de la Generalitat.

més informació »


Javier Pacheco afirma que ha arribat l'hora de tancar el conflicte del Metro de Barcelona amb un acord i no delimitar el dret de vaga, decisió que seria molt greu i afebliria les garanties democràtiques en les relacions de treball

El secretari general de CCOO de Catalunya, davant les declaracions recents del síndic de Greuges.

més informació »


CCOO expressa dubtes sobre el nombre de llocs de treball anunciats al projecte del complex Hard Rock Tarragona

Valoració de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació.

més informació »


Davant l'increment dels beneficis i preus dels serveis turístics, CCOO de Catalunya reclama pujades salarials en el sector de l'hostaleria

Valoració de les dades de l'IPC de juny de 2017.

més informació »


Representació de l'obra de teatre ‘La ramera de Babilònia'

Divendres 14 i dissabte 15 de juliol, al Centre Cívic la Sedeta de Barcelona (c/ Sicília, 321), organitzada per la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya.

més informació »


CCOO es mobilitza arreu de l'Estat per exigir a Aena que no divideixi els punts de venda de l'hostaleria dels aeroports

Concentració demà divendres, 14 de juliol, a les 11 hores, a la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona.

més informació »


CCOO valora positivament l'entrada al Parlament de Catalunya d'una moció sobre la situació actual del sector de la dependència i la geriatria

Millora de la qualitat laboral.

més informació »


CCOO i la resta del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) exposarà demà als grups parlamentaris el seu posicionament sobre els decrets del servei de menjador escolar i del sistema educatiu inclusiu

El MUCE demana la paralització de l'actual proposta de decret de menjadors escolars i la redacció d'un nou esborrany perquè es tracta d'una proposta sense la participació de la comunicat educativa i amb una manca d'absoluta de transparència. CCOO entenem que els menjadors escolars han d'estar inclosos en el projecte educatiu de centre, que cal definir el temps de menjador com a temps educatiu i que han de ser els Consells Escolars qui defineixin la seva gestió.

més informació »


Acte conjunt a Mollet del Vallès contra la repressió sindical

Demà dijous, 13 de juliol, a les 18.30 hores, al Centre Cultural La Marineta.

més informació »


CCOO segueix reclamant un conveni just per a l'hostaleria

Concentracions i accions al carrer per denunciar la precarietat en el sector i l'immobilisme de la patronal.

més informació »


El Departament de Treball de la Generalitat detecta d'ofici irregularitats a l'assemblea de revocació de Mataró Bus

El Departament de Treball constata que 'no s'ha aportat documentació que acrediti que en l'Assemblea de revocació es va assolir les majories necessàries per revocar els representants legals dels treballadors en cadascun dels col·legis electorals de l'empresa'.

més informació »


Acció Jove de CCOO de Catalunya no veu solucions al problema de l'accés del jovent a l'habitatge

La coordinadora d'Acció Jove de CCOO de Catalunya, Irene Ortíz, ha comparegut aquesta tarda a la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya on s'ha tractat sobre l'avantprojecte del Pla d'Habitatge de Catalunya.

més informació »


CCOO exigeix garanties per a l'ocupació i les condicions laborals davant la compra de Pronovias per BC Partners

Aquest dilluns la direcció de San Patrick, propietària del Grup Pronovias, va informar el comitè d'empresa de l'inici del procés de venda de la companyia al fons inversor BC Partners. CCOO exigeix a la direcció de la companyia que en aquest procés es garanteixin els llocs de treball i una ocupació digna, de qualitat i amb drets, així com el manteniment de les condicions laborals.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Barcelona amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dimecres, 12 de juliol, a les 10.00 hores, a la seu central del sindicat (Via Laietana, 16).

més informació »


CCOO i la resta de sindicats de l'Administració general de l'Estat es mobilitzen demà en defensa de l'ocupació i dels serveis públics de qualitat

Demà, dia 11 de juliol, els sindicats de l'Administració general de l'Estat (CCOO, UGT, USOC, CSIF i CGT) de la província de Barcelona han convocat un seguit de concentracions per denunciar la destrucció d'ocupació, la pèrdua de drets, l'empitjorament de les condicions de treball, l'externalització dels serveis públics i la pèrdua de qualitat dels serveis públics per a la ciutadania.

més informació »


Valoració del Reial decret 694/2017 de formació professional per a l'ocupació

Publicat al BOE, el passat 5 de juliol.

més informació »


Reunió de les direccions de CCOO de Catalunya i USOC

Javier Pacheco i Maria Recuero faran declaracions abans de començar la reunió, dilluns a les 11.40 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra la ratificació del Pacte nacional per la indústria

Avui dimecres, 5 de juliol.

més informació »


CCOO de Catalunya rebutja la sentència contra l'ús del català en l'acollida de persones immigrades

Del Tribunal Constitucional.

més informació »


Presentació del Pacte nacional per la indústria

Avui dimecres, 5 de juliol, a les 18.00 hores, a la seu del Departament d'Empresa i Coneixement (Pg. de Gràcia, 105, Barcelona).

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Tarragona amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dijous, 6 de juliol, a les 11.00 hores, a l'Aula Magna de la URV.

més informació »


CCOO compareix al Parlament per explicar les seves propostes sobre treballadors i treballadores autònoms

Demà dijous, 6 de juliol, a les 10.00 hores

més informació »


CCOO de les Comarques Gironines reitera que la sinistralitat laboral, i en especial la mortalitat a la feina, són absolutament insostenibles i s'han de prendre mesures per evitar-les

Accidents laborals mortals en l'última setmana.

més informació »


CCOO de Catalunya manifesta que la reducció de l'atur també s'explica per l'augment de persones que deixen de cercar feina per desànim, mentre que creix l'ocupació a temps parcial involuntari, sinònim de precarietat i de model de creixement vulnerable

L'escassa cobertura per atur (58,5%) evidencia una manca d'adequació del sistema de prestacions i alerta que continuem immersos en un mercat de treball precari.

més informació »


13a edició de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC)

Dies 5, 6 i 7 de juliol, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Reunió del Consell Sindical Interregional (CSIR) Pirineus Mediterrània

Demà dimecres, 5 de juliol, a Tolosa de Llenguadoc (França).

més informació »


CCOO denunciarà el paper de l'empresa gestora en l'intent de revocació del Comitè d'Empresa de Mataró Bus

Fins a 8 irregularitats greus del procés de revocació: l'empresa va utilitzar fraudulentament el vot de directius, caps i inspectors per assolir la majoria suficient que no tenia en el col·lectiu de conductors.

més informació »


S'arriba a un acord sobre el conveni col·lectiu de Cacaolat

CCOO fem una valoració positiva de l'acord, que ha estat ratificat per majoria pels treballadors i treballadores de Cacaolat. El conveni, que tindrà una vigència de quatre anys (2016-2019), recull algunes de les principals reivindicacions de la plantilla.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que les dones continuen cobrant menys que els homes

Davant les dades de l'Enquesta d'estructura salarial del passat juny.

més informació »


CCOO demana solucions per la manca de bombers al Pont de Suert

Se supera el temps de resposta a les Terres de Ponent.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Manresa amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dimarts, 4 de juliol, a les 10.00 hores, a la seu del sindicat (pg. Pere III, 60-62).

més informació »


El TSJC concedeix una pròrroga d'un any a Iberpotash

CCOO valorem positivament que s'hagi acceptat una moratòria, ja que permetrà garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball, però estarem vigilants que es compleixin les mesures i compromisos adquirits per l'empresa per afrontar aquesta moratòria, especialment en temes mediambientals.

més informació »


Reunió de Javier Pacheco amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Dilluns, 3 de juliol, a les 12.30 hores, al Palau de la Generalitat.

més informació »


Concentració contra la persecució sindical a Rima-Bus

Acomiadament de dos membres del comitè d'empresa.

més informació »


CCOO participarà a la manifestació unitària de l'Orgull LGTBI a Barcelona

Demà dissabte, 1 de juliol, a les 18.30 hores, des de la plaça de la Universitat.

més informació »


CCOO i altres sindicats de l'Ajuntament de Barcelona es manifestaran novament contra el desmantellament de l'Institut de Prestacions d'Assistència Mèdica al Personal Municipal, PAMEM

Demà divendres, 30 de juny, a les 9 hores, des de la plaça Urquinaona.

més informació »


CCOO valorem com a positiva la desconvocatòria de la Jornada de Mobilització de les Infermeres catalanes del proper 29 de juny del 2017

Des de CCOO valorem positivament l'anunci del Departament de Salut i estarem expectants al contingut del text normatiu, per tal que s'ajusti a les necessitats de les més de 40.000 infermeres i infermeres del nostre país.

més informació »


CCOO considera del tot insuficient l'increment salarial 2017 del personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya

El BOE d'avui dimecres 28 de juny publica la Llei 3/2017, de 27 de juny, de Pressupostos Generals l'Estat per al 2017 que preveu l'increment de l'1% de les retribucions dels treballadors i treballadores del sector públic

més informació »


CCOO denuncia el sistema d'entrevista prèvia a la proposta de nou professorat als centres per ocupar llocs específics perquè considera que vulnera els principis d'igualtat, mèrit i capacitat

Davant la mesura proposada d'entrevista prèvia a la proposta de nou professorat al centre per ocupar llocs específics, CCOO Educació recordem que ja vam manifestar el nostre desacord en el moment que el Departament va presentar-la en la Mesa sectorial

més informació »


Una nombrosa delegació de CCOO de Catalunya participa a l'11è Congrés Confederal de CCOO

Amb el lema #CCOOseMueve , del 29 de juny a l'1 de juliol tindrà lloc a Madrid l'11 Congreso Confederal de CCOO.

més informació »


CCOO considera insostenible la posició que AENA manté en el conflicte dels bars i restaurants de l'aeroport

La licitació de la gestió de les unitats de la restauració dels aeroports es realitza a través de concursos públics per part d'AENA. Per tant li correspon a AENA fixar l'establiment de les condicions socioeconòmiques que hauran de ser assumides per l'empresa adjudicatària i que figurin en els plecs de concessió.

més informació »


CCOO de Catalunya exigeix que es cobreixin els més 1.200 llocs vacants per a l'expedició de DNI

A Catalunya, la cita prèvia a Barcelona, Rubí, Sabadell, Sant Boi, Sant Feliu, Castelldefells, el Prat, Cerdanyola, Vic i un llarg etc. es troba a 28 d'agost, igual que a Lleida, Tarragona, Reus, Tortosa, Figueres o Lloret de Mar.

més informació »


La plantilla del CAP Torreforta - La Granja protesten contra la manca de recursos per l'atenció primària que augmenta la llista d'espera

Els treballadors del CAP TORREFORTA – LA GRANJA (Tarragona 2), demà dimecres dia 28 de juny de 2017, faran una concentració davant la porta principal del Cap, a les 14 hores, per mostrar el seu rebuig així com la seva disconformitat, per les declaracions realitzades pel Gerent Territorial del Camp de Tarragona Rafael Gracia, al “Diari de Tarragona”, publicades el dia 25 de juny, en les que segons aquesta notícia, el problema de tanta llista d'espera en el Cap La Granja – Torreforta, “és un problema de gestió”.

més informació »


CCOO de Catalunya considera que l'índex de referència de lloguer creat per la Generalitat de Catalunya no frenarà el cost de l'habitatge

CCOO de Catalunya considera que l'establiment de l'Índex de Referència del Lloguer per part de la Generalitat de Catalunya només serveix per a conèixer el preu de l'habitatge en una zona determinada ja que aquest índex variarà segons el mercat.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya se suma a la mobilització del proper dia 29 de juny per exigir la regulació de la normativa catalana sobre la prescripció infermera

Des de CCOO sempre ens hem posicionat en favor de la prescripció infermera perquè suposa una millora substancial pel que fa a la prestació sanitària, i en la rapidesa per als usuaris en l'accessibilitat al sistema sanitari, així com un ús eficient dels recursos humans, i també és una forma de posar fi a la inseguretat jurídica que en aquests moments tenen els professionals d'infermeria

més informació »


CCOO rebutja que la patronal d'hostaleria ofereixi un increment salarial de l'1,50% mentre la seva rendibilitat augmenta anualment en un 10%

Per CCOO és prioritari aconseguir un conveni de millores, fer tot el possible perquè les negociacions avancin cap a recuperar poder adquisitiu real i altres drets plantejats que donin estabilitat, qualitat i condicions de treball dignes en concordança al moment positiu que viu el sector.

més informació »


CCOO clama pels drets LGTBI al món

Demà dimecres, 28 de juny es celebra el Dia de l'Orgull LGTBI i un cop més, CCOO de Catalunya mostra el seu compromís en favor dels drets LGTBI al món i exigeix més igualtat, més drets, més orgull, més ciutadania. En aquest sentit, l'Àmbit LGTBI del sindicat ha elaborat un manifest que es llegirà demà, a les 12 hores, al vestíbul de la seu central del sindicat (Via Laietana, 16, de Barcelona).

més informació »


CCOO denuncia les contínues agressions verbals i físiques a treballadors i treballadores de les empreses ferroviàries

El Sector Ferroviari de CCOO de Catalunya denuncia les contínues agressions verbals i físiques que pateixen els treballadors i les treballadores de les diferents empreses ferroviàries. En totes les agressions es posa de manifest l'absència de procediments efectius per a una ràpida resposta per part de les empreses, de les companyies de seguretat, dels mossos d'esquadra i de les policies locals.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya dona suport a les reivindicacions de la Coordinadora de Familiars de Residències Geriàtriques

Des de CCOO, ens fem ressò de les reivindicacions i mobilitzacions de la Coordinadora de Familiars de las Residències Geriàtriques gestionades per Ute Ingesan, Asproseat i la Plataforma SOS Gent Gran BCN. Viure amb dignitat.

més informació »


Protocol respecte a la declaració de béns patrimonials i rendes

Els dirigents sindicals amb responsabilitat de gestió faran una declaració de béns patrimonials a l'inici i al final del mandat

més informació »


Presentació del llibre: ‘Em dic Saül i sóc un noi normal', d'Albert López Vivancos, amb la presència de l'autor

La novel·la, Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona 2016, gira al voltant dels drets dels col·lectiu LGTBI, especialment centrat en l'àmbit de l'adolescència.

més informació »


El sindicalista de CCOO Yasser Saadoune participa al programa 'Tot un món', de TV3

Yasser Saadoune, sindicalista de CCOO de Catalunya, ha participat en el programa 'Tot un món', de TV3, en el qual explica la seva vinculació amb Girona i la seva integració a la societat catalana gràcies al sindicat i a la seva participació en altres entitats socials gironines.

més informació »


Concentració en defensa del sistema públic de pensions

Demà dimarts, 27 de juny, a partir de les 10.15 hores, CCOO i UGT, amb la Plataforma Unitària de la Gent Gran de Catalunya, convoquen una concentració per defensar els sistema públic de pensions. Es farà al davant de la seu de l'Institut Nacional de Seguretat Social (INSS) del c/ Sant Antoni Maria Claret, 9-11, de Barcelona.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Girona amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dimarts, 27 de juny, a les 10.00 hores, al Centre Cívic Ter de Girona (c/ Can Sunyer, 46), CCOO de les Comarques Gironines organitza una assemblea de delegades i delegades amb el lema #ofensivaCCOO. S'hi debatran temes com l'Acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva, la renda garantida de ciutadania (RGC), el Pacte nacional per la indústria o el futur de les pensions.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Salou a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l'assassinat masclista d'una dona a Salou i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s'exerceix sobre les dones només pel fet de ser dones.

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies