Altres notícies

Informe sobre la prevenció de riscos laborals al Departament d'Ensenyament

Presentat en roda de premsa el dimecres 17 de maig de 2017.

més informació »


Manifest de CCOO de Catalunya contra la LGTBIfòbia

Aquest 17 de maig del 2017, Dia Mundial contra la LGTBIfòbia, des de CCOO ens manifestem fermament contra la discriminació i totes les situacions d'odi que moltes persones pateixen encara al nostre país i arreu del món pel simple fet de voler viure estimant-se lliurement, amb respecte, amb drets i amb igualtats legals en tots els aspectes de la seva vida.

més informació »


Salut per a totes. Prou desigualtats!

La pobresa, l'atur, la precarietat laboral, les condicions de l'habitatge i el medi ambient, i la qualitat dels serveis socials condicionen la generació de desigualtats en la salut que poden arribar a significar una diferència en l'esperança de vida de 10 anys segons el lloc de residència.

més informació »


'Lluita Digital' 269. Especial renda garantida de ciutadania

La Comissió Promotora de la ILP de la renda garantida de ciutadania va ratificar divendres, 12 de maig, el preacord assolit amb el Govern per impulsar aquesta vella reivindicació, que va néixer del nostre sindicat l'any 2003. Aquest matí ha tingut lloc l'acte de signatura. El recorregut ha estat llarg. Hi ha molta feina feta, però també en queda molta per fer.

més informació »


Entrevista a Javier Pacheco, en el programa sindical de CCOO a Televisió de Catalunya

Entrevista a Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya en el programa sindical de Televisió de Catalunya.

més informació »


Lluita digital 268. Primer de Maig a l'ofensiva

En aquest número parlem de l'1 de Maig, del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el treball, de l'augment de la precarietat i de la Jornada sobre la previsió social complementària, entre d'altres temes.

més informació »


13a Jornada de Previsió Social Complementària

Els dies 1 i 8 de Juny de 2017, a la Sala d'actes de CCOO, Via Laietana, 16, 08003-BARCELONA, s'ha celebrat la 13a. Jornada de Previsió Social Complementària, organitzada per CCOO de Catalunya i que enguany s'ha desenvolupat en dues sessions de matí. El dia 1 de Juny amb el títol "FUTUR DE LA PREVISIÓ SOCIAL" i el 8 de Juny s'ha parlat de la “REVISIÓ DEL PACTE DE TOLEDO”

més informació »


Eurobaròmetre social de CCOO de Catalunya (maig del 2017)

Darrera actualització de les dades de l'Eurobaròmetre Social, efectuada el maig de 2017

més informació »


Normes de cotització i pensions públiques 2017

Us presentem el recull normatiu actualitzat de les cotitzacions, prestacions, pensions, ajuts públics i abonaments corresponents del Fons de Garantia Salarial per al 2017. En aquesta guia trobareu també informació sobre els principals indicadors de referència: salari mínim interprofessional (SMI), indicador públic de renda d'efectes múltiples (IPREM) i indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC).

més informació »


Milers de persones es manifesten a Catalunya l'1 de Maig

Milers de persones es van manifestar aquest dilluns per diverses ciutats catalanes amb el lema "Ocupació estable, salaris justos, + drets socials" per celebrar l'1 de Maig d'enguany.

més informació »


'L'entrevista de diumenge' de TVC

Diumenge, 30 d'abril del 2017

més informació »


CCOO celebra el Dia Internacional de la la Salut i la Seguretat en el Treball amb un gran èxit de participació

Divendres 28 d'abril de 2017.

més informació »


Roda de premsa conjunta de presentació de les mobilitzacions del Primer de Maig del 2017

Declaracions de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


CCOO alerta que s'incrementa el treball precari i continuem amb uns nivells d'atur insostenibles

El mercat de treball català continua presentant unes taxes elevadíssimes tant de temporalitat (20,8%) com de parcialitat (14,6%) i les dones són les que pitjor parades en surten.

més informació »


Lluita digital 267. 1 de Maig: Ocupació estable, salaris justos i més drets socials

En aquest número parlem de l'1 de Maig, el Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el treball i la Campanya de la Renda, entre d'altres temes.

més informació »


Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya 2017

L'edició 2017 està inspirada en la coneguda frase d'Antonio Gramsci: “El vell món es mor. El nou triga a aparèixer. I en aquest clarobscur sorgeixen els monstres”. Per fer-ho senzill ho hem adaptat i el lema d'enguany serà “En l'interval sorgeixen monstres“.

més informació »


Barcelona acull el 5è Congrés de la Federació Europea de Treballadors del Transport (ETF)

La Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya hi serà present.

més informació »


CCOO insta el Govern de la Generalitat a complir la moció del Parlament de Catalunya i retornar als seus treballadors i treballadores els diners i altres drets que encara els deu

El Parlament de Catalunya va aprovar ahir una moció per instar el Govern a retornar als empleats i empleades públiques de la Generalitat les pagues extres dels anys 2013 i 2014 que encara els deu. La del 2013 durant el proper any 2018 i la del 2014 durant el primer trimestre del 2019.

més informació »


CCOO dona suport a la campanya "Catalunya no al TTIP" #nicetanittip davant el rebuig del recurs de constitucionalitat sobre el CETA (acord comercial UE-Canadà)

CCOO de Catalunya dona suport a la campanya "Catalunya no al TTIP" #nicetanittip davant el rebuig que va tenir lloc ahir al Congrés dels Diputats del recurs de constitucionalitat sobre el CETA.

més informació »


CCOO urgeix al Ministeri d'Educació a iniciar la negociació sobre el model de consolidació docent

Per posar fi a la precarietat.

més informació »


Els comitès de Codorniu anuncien mobilitzacions contra l'ERO

CCOO d'Indústria denuncia l'actitud i la poca voluntat que està manifestant la direcció del grup Codorniu en la negociació de l'expedient, que manté unes propostes del tot insuficients i que no permeten avançar cap a mesures alternatives no traumàtiques. Davant d'aquesta situació, els comitès d'empresa de Codorniu convoquen vaga a l'empresa per als propers dies 25 i 31 de maig.

més informació »


CCOO d'Indústria i les seccions sindicals de Nissan i Seat analitzen la situació del sector d'automoció per coordinar l'acció sindical

La direcció de CCOO d'Indústria de Catalunya s'ha reunit amb les seccions sindicals de CCOO de Seat i de Nissan per analitzar la situació del sector d'automoció a Catalunya i coordinar l'acció sindical que cal dur a terme al sector amb les dues grans constructores de l'automòbil de Catalunya. S'han analitzat les previsions de producció, la problemàtica en matèria de salut laboral, l'estat de la negociació col·lectiva, així com la implicació activa de CCOO de Seat i Nissan en l'activitat del sindicat dins i fora de l'empresa.

més informació »


La plantilla de l'Ajuntament de Roda de Ter inicia mobilitzacions

Ahir, en el Ple municipal de l'Ajuntament de Roda de Ter, els treballadors de l'Ajuntament de Roda de Ter, amb el comitè i la secció sindical de CCOO al capdavant, van fer sentir la seva veu per denunciar la política laboral, de contractació a dit i manca de transparència de l'actual alcalde des de l'inici del seu mandat.

més informació »


CCOO i UGT del Baix Llobregat reivindiquen participar en la transformació de l'autovia B-23 per fer-la més segura i sostenible

Propostes per reduir el impactes ambientals d'aquesta via.

més informació »


CCOO de Catalunya insta a TMB i a l'Administració a desencallar la necessària negociació a Metro de Barcelona

La Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) del sindicat dona suport a la mobilització del personal.

més informació »


Èxit de la vaga de Metro de Barcelona

Avui dilluns, tercera jornada de vaga.

més informació »


Suport de CCOO a la vaga dels treballadors d''El Periódico' i l''Sport'

Comunicat del Sector de Mitjans de Comunicació del sindicat.

més informació »


Agents Rurals de la Generalitat es manifestaran demà per demanar mesures de seguretat

Demà dimarts, 16 de maig, a partir de les 12.00 h, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

més informació »


CCOO celebra l'acord per la renda garantida de ciutadania i es felicita d'assolir una vella reivindicació nascuda del sindicat

La Comissió promotora de la ILP de la renda garantida de ciutadania ha ratificat avui el preacord assolit amb el Govern per impulsar aquesta vella reivindicació que va néixer del nostre sindicat l'any 2003.

més informació »


CCOO reclama més visibilitat i representació del sector de la infermeria

Dia Internacional de la Infermeria.

més informació »


CCOO de Catalunya reclama una política d'expansió salarial per frenar la contínua pèrdua de valor adquisitiu de la classe treballadora amb la inflació

Valoració de les dades de l'IPC d'abril de 2017.

més informació »


Acte en defensa de la continuïtat de la indústria minera

Demà dissabte, 13 de maig, al pavelló Nou Congost de Manresa, amb presència de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


Lliurament dels premis de poesia Miquel Martí i Pol i José Mª Valverde

Demà dissabte, 13 de maig, a les 12 h, a la plaça de Víctor Balaguer de Barcelona.

més informació »


Nova acció informativa de la campanya sindical per exigir unes condicions laborals dignes a les auxiliars de les nuclears

Entre les 6.30 i les 8.30 h, als accessos d'entrada a les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, es repartiran fulls volants informatius amb les reivindicacions que s'estan plantejant davant la precarització de les condicions de treball que s'ha produït en els darrers anys.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre l'ERO de BIC Graphic

CCOO valora la mobilització dels treballadors i treballadores de BIC Graphic, sense la qual no s'hauria aconseguit aquest acord, que ha permès reduir el nombre de persones afectades fins a 120 i preveu mesures no traumàtiques, mitjançant criteris de voluntarietat i prejubilacions.

més informació »


CCOO denuncia el bloqueig de la patronal a la taula de concertació del sector carni

Per CCOO d'Indústria, el fracàs de la reunió d'ahir demostra la manca de voluntat de les empreses principals del sector per resoldre la situació, ja que algunes són part activa de les cooperatives de treball associat que operen al sector.

més informació »


Acte commemoratiu del XXV aniversari del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC)

Demà divendres, 12 de maig, a les 9.15 hores, al CaixaFòrum de Barcelona, amb presència de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


El sector de l'administració local de CCOO celebra el seu tercer congrés estatal a Girona

Demà dijous, 11 de maig, a les 11.00 hores, a l'Hotel Melià Girona.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra el principi d'acord de creació de la renda garantida de ciutadania a Catalunya

Davant l'anunci de preacord i a l'espera de la validació per part de la Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania.

més informació »


CCOO estarà present amb un estand informatiu al Circuit de Barcelona-Catalunya

Durant el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 a Montmeló.

més informació »


CCOO es concentrarà davant la seu de la patronal d'hostaleria de Catalunya per fer avançar les negociacions del conveni

Demà dimecres, 10 de maig, a les 15.30 hores, a la Via Laietana, 47, de Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya presenta, en el Dia d'Europa, les dades de l'Eurobaròmetre social

Estudi comparatiu de la Unió Europea (UE) i Catalunya.

més informació »


CCOO dona suport a la concentració en suport dels presos palestins en vaga de fam

Demà dimecres, 10 de maig, a les 19.00 hores, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO del Vallès Oriental - Maresme - Osona demana que es posi data a la retirada d'uralita dels centres educatius

Presentada instància als Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament del Maresme - Vallès Oriental, davant del perill que suposa per al personal i l'alumnat.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el conveni de Zardoya Otis

Gràcies a la mobilització dels treballadors i treballadores de Zardoya Otis s'ha pogut desbloquejar la negociació del conveni. Després de 10 dies de vaga a tots els centres de treball que la companyia té al conjunt de l'Estat, es va arribar a un principi d'acord que aquest matí ha estat ratificat per prop del 80% dels treballadors i treballadores.

més informació »


Nova jornada de vaga a BIC Graphic contra l'ERO

El comitè d'empresa, que manté la mobilització de la plantilla davant l'actitud immobilista de l'empresa en les negociacions, que en aquests moments estan encallades, ja que les posicions entre les parts segueixen allunyades. La direcció de BIC Graphic no atén les peticions del comitè perquè retiri l'expedient i s'assegui a negociar mesures alternatives als acomiadaments.

més informació »


Concentració davant el Departament d'Ensenyament per la retirada de les mesures en les adjudicacions d'estiu i la borsa de docents

Els sindicats de la mesa sectorial d'ensenyament públic no universitari manifestem el nostre rebuig a les noves mesures que el Departament vol dur a terme en les adjudicacions d'estiu d'enguany, així com a les modificacions en la borsa de docents. Per aquest motiu hem convocat una concentració de delegats i delegades el dimarts 9 de maig a les 11.30 h a les portes del Departament. Volem exigir, així, la retirada immediata d'aquestes mesures presentades abans de la publicació definitiva de la normativa.

més informació »


Els treballadors i les treballadores de Guiera, en vaga per la millora de les seves condicions de treball

Els treballadors i treballadores de EBONE, empresa privada que gestiona l'equipament públic de Guiera a Cerdanyola del Vallès, han decidit tornar a convocar vaga per aquests dies en protesta per les seves condicions de treball i la inactivitat de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en prendre decisions i mesures de cara a la resolució del conflicte creat.

més informació »


En el Dia d'Europa, CCOO de Catalunya reivindica la recuperació dels drets socials perduts durant la crisi

Al cap de poques hores de saber els resultats de les eleccions presidencials franceses, que han donat la victòria a Emmanuel Macron, candidat del partit liberal “En marxa!”, es constata un cop més que la pèrdua de drets socials i l'empitjorament de les condicions de vida de la ciutadania són un bon caldo de cultiu i una greu amenaça per a l'aparició i la consolidació de moviments d'extrema dreta.

més informació »


Avui s'ha reunit la taula de concertació del sector carni per tractar l'aplicació de la llei catalana de cooperatives

Aquest matí s'ha reunit la taula de concertació del sector carni a Catalunya, integrada per l'Administració, sindicats i patronals del sector, per analitzar la modificació i el compliment de la llei catalana de cooperatives a les cooperatives de treball associat del sector carni, pel que fa a les condicions laborals d'aplicació als treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Vaga a TRW Automotive per exigir un pla industrial de futur

Darrerament, s'ha anat reduint el volum de càrrega de treball de l'empresa, que fabrica components d'automoció per a Ford i VW, i en aquests moments no hi ha feina per a tota la plantilla. Davant la incertesa sobre les produccions futures, el comitè d'empresa ha decidit mobilitzar la plantilla convocant vaga.

més informació »


CCOO participa en diverses activitats de la 4a Setmana de la Formació Professional (FP) a l'Hospitalet de Llobregat

Del 8 al 12 de maig, per seguir fent visibles els avantatges que té aquesta formació tant per a les persones com per a les empreses.

més informació »


Visita a CCOO de la ministra de Turisme de Nicaragua per presentar el país com a destinació turística

Dilluns, 8 de maig, a les 12.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


CCOO valora positivament l'acord de mesures contra la sinistralitat en la construcció signat avui

La sinistralitat al sector de la Construcció a Catalunya ha invertit la seva tendència en els últims tres anys, amb un repunt especialment preocupant en quant als accidents mortals en els dos primers mesos de 2017.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, participarà a Breda al debat ‘El sindicalisme català davant del referèndum'

Demà divendres, 5 de maig, a les 20 hores.

més informació »


CCOO de Serveis denuncia que els grans xefs amb estrelles Michelin defensin tenir becaris sense cobrar, i declarin que “per a ells és un privilegi”

Tenir estrelles Michelin no és incompatible amb el fet de complir la legislació laboral.

més informació »


Organigrama i òrgans de direcció

El treball i el compromís de les persones que representen CCOO en qualsevol espai, en la direcció del sindicat, en els comitès d'empreses i seccions sindicals o com a representants de personal és un valor que es reconeix pels valors de la transparència, el compromís actiu, l'esforç, la generositat, la solidaritat, la diversitat i la integració.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que la caiguda de l'atur registrat no es tradueix en ocupació i que l'efecte desànim i l'atur de llarga i molt llarga durada continuen explicant part d'aquesta tendència

Es perpetua la reducció de l'atur protagonitzada pels homes, que fa que les dones siguin ja el 55,2% de la població desocupada

més informació »


Desconvocada la jornada de vaga contra l'ERO a Bic Graphic

La jornada de vaga prevista per demà dijous, 4 de maig, ha quedat suspesa a l'espera de com avança la reunió prevista també per demà entre la direcció de l'empresa i el comitè de BIC Graphic, per abordar l'ERO que ha presentat l'empresa per acomiadar 136 treballadors i treballadores de la planta de Tarragona.

més informació »


Rima-Bus acomiada els dos membres del comitè d'empresa de CCOO

CCOO denuncia la persecució sindical de la direcció.

més informació »


Treballadors de Zardoya Otis de tot l'Estat es manifesten demà a Madrid per un conveni digne

Una representació dels treballadors i treballadores dels centres que Otis té a Catalunya es traslladarà a Madrid per participar en la protesta, que recorrerà les principals artèries de la capital espanyola per reivindicar un conveni digne.

més informació »


CCOO expressem satisfacció per l'anunci del canvi de nom de la plaça d'Antonio López, a Barcelona

El sindicat recorda la proposta de canviar el nom pel de “Rana Plaza”.

més informació »


Continua vaga a Ferrovial Servicios a Bordo als trens de Renfe

De l'1 al 5 de maig.

més informació »


CCOO d'Indústria i CCOO de Codorniu i Freixenet exigeixen la constitució d'una mesa sectorial del cava

Les seccions sindicals de CCOO dels grups Codorniu i Freixenet, juntament amb la federació CCOO d'Indústria de Catalunya, van aprofitar les manifestacions de l'1 de Maig per reivindicar la constitució d'una mesa sectorial del cava a Catalunya, amb la participació de sindicats, patronals i Administració, per posar fil a l'agulla per resoldre els problemes que afecten el sector.

més informació »


CCOO signa un macroacord laboral per al nou model d'oficines de Caixabank amb garanties de voluntarietat, regulació de jornada, carrera professional i creació d'ocupació

CCOO a Caixabank ha signat un macroacord laboral que regula la implantació del nou model d'oficines A/Store amb garanties i compensacions per a la plantilla.

més informació »


El Comitè de Gráficas de Prensa Diaria (tallers del Grup Zeta) reclama informació sobre el futur de la planta de Parets del Vallès

Comunicat emès pel Comitè d'Empresa de GPD, els tallers del Grup Z, davant les informacions aparegudes en relació amb el futur de la planta de Parets del Vallès.

més informació »


CCOO, UGT i USTEC-STEs IAC valoren en roda de premsa els acords de la Mesa Sectorial d'Ensenyament sobre les plantilles del curs 2017-2018

Els sindicats signants de l'Acord del 31 de gener amb el Departament d'Ensenyament, USTEC·STEs IAC, CCOO i UGT us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc a la seu de la UGT, a la rambla del Raval, 29-35 de Barcelona, el proper dimarts 2 de maig, a les 18 hores.

més informació »


CCOO de Catalunya es personarà als jutjats en cada accident mortal o molt greu que es produeixi per tal de perseguir la negligència empresarial

Per posar fi a la impunitat de les empreses on es maten els treballadors i les treballadores, CCOO actuarà a través dels seus serveis jurídics, conjuntament amb la Fiscalia, en els accidents mortals o molt greus on hi hagi negligència empresarial. D'aquesta manera, CCOO donarà suport a les víctimes i a les famílies duent a terme l'acció penal particular, i el sindicat es personarà com a acusació popular en el procediment penal.

més informació »


El TSJC ratifica la sentència contra la UB per la utilització fraudulenta de comissions de serveis del personal d'administració i serveis (PAS) funcionari

La Junta de Personal d'Administració i Serveis (PAS) de la Universitat de Barcelona (UB) va presentar un contenciós per demanar la nul·litat de la gran quantitat de comissions de serveis utilitzades de manera fraudulenta, d'una banda per la manca de justificació i d'altra banda per la seva durada, superior al límits fixats per la normativa. Aquesta actuació de la UB, contrària a la normativa, va continuar malgrat els requeriments previs realitzats, utilitzant diferents formes jurídiques (comissions de serveis, encàrrecs de funcions, acumulació de tasques...) per donar aparença de legalitat a les seves actuacions.

més informació »


Convocada vaga a BIC Graphic contra l'ERO

La vaga està prevista els dies 2, 4, 10 i 17 de maig. Amb aquesta convocatòria, els treballadors i treballadores exigeixen a l'empresa que retiri l'expedient i s'assegui a negociar un pla de viabilitat amb el comitè d'empresa que garanteixi mesures no traumàtiques.

més informació »


Manifestacions del Primer de Maig de 2017 a Catalunya sota el lema “Ocupació estable, salaris justos, més drets socials”

A les 10.30 hores els secretaris generals de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, es trobaran amb la secretària general de la USOC, Maria Recuero, a la plaça de Catalunya de Barcelona.

més informació »


CCOO es concentrarà demà dissabte davant l'Hotel Don Juan de Lloret de Mar per defensar els llocs de treball

L'empresa hotelera Don Juan Hotels pretén externalitzar i suprimir serveis.

més informació »


Vaga a Zardoya Otis davant del bloqueig de la negociació del conveni

Del 27 d'abril al 16 de maig.

més informació »


CCOO considera que tant l'oferta pública d'ocupació com les noves interinitats a la sanitat són del tot insuficients

En relació al Pla per a l'estabilitat laboral anunciat per la Conselleria de Salut de Catalunya.

més informació »


CCOO està coordinant una campanya sindical per exigir unes condicions laborals dignes a les auxiliars de les nuclears

Davant la precarització de les condicions de treball que s'han donat en els darrers anys, CCOO està impulsant aquesta campanya sindical per dir prou a la precarietat i per exigir a les empreses que assumeixin les seves responsabilitats per garantir els criteris de qualitat i seguretat que requereixen aquest tipus d'instal·lacions. Divendres 28 d'abril es farà una acció informativa a les portes de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs,on es repartiran octavetes amb les reivindicacions que s'estan plantejant.

més informació »


1 de Maig de 2017

Amb el lema 'Ocupació estable, salaris justos, + drets socials' CCOO de Catalunya celebrarà l'1 de Maig d'enguany.

més informació »


Actes de CCOO el 28 d'Abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball

Assemblea i concentració a la seu de Foment del Treball a Barcelona.

més informació »


L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha aprovat una moció per la retirada de l'amiant de l'Institut Llobregat i els seus voltants

A partir d'una iniciativa de la Federació d'Educació de CCOO.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet manifesta el seu suport als treballadors i treballadores de Codorniu

La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet ha fet una resolució en la qual manifesta el seu suport i solidaritat al conjunt de treballadors i treballadores de Codorniu, davant de l'ERO plantejat per la Direcció General de Codorniu. Així mateix, es posa a disposició de la Secció Sindical de CCOO del Grup Codorniu en allò que necessiti per afrontar aquesta dura situació.

més informació »


19a Mostra de Cuines Obreres de CCOO

Demà dijous, 27 d'abril, a les 18.00 hores, a Barcelona.

més informació »


CCOO mostra la seva preocupació pels llocs de treball afectats per la paralització de les obres de la Plaça de les Glòries a Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ha aturat el projecte perquè es pugui completar de manera segura i econòmicament sostenible.

més informació »


CCOO i UGT presenten les mobilitzacions del Primer de Maig del 2017, sota el lema ‘Ocupació estable, salaris justos, més drets socials'

Demà dijous, 27 d'abril, a les 11.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO anunciat per Codorniu, que afectaria un centenar de treballadors

CCOO exigeix a Codorniu que retiri les mesures plantejades i insta l'equip directiu de l'empresa a assumir les responsabilitats derivades de la seva mala gestió.

més informació »


CCOO exigeix al President de la Generalitat que garanteixi la seguretat jurídica dels treballadors i treballadores públics

Davant les declaracions del diputat Lluís Llach sobre l'obediència dels funcionaris a la Llei de Transitorietat Jurídica.

més informació »


CCOO celebra el Dia de la Visibilitat Lèsbica

Dimecres, 26 d'abril, amb lectura de manifest a les 12 hores a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Barcelona a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


CCOO organitza a Tarragona una jornada de salut laboral

Demà dimecres, 26 d'abril, a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, amb assistència de Javier Pacheco, secretari general del sindicat.

més informació »


Els treballadors i treballadores de la constructora OHL es manifestaran demà a Barcelona

Concentració demà dimarts, 25 d'abril, a les 18.00 hores a la seu del c/Tarragona, 149-157, a Barcelona.

més informació »


CCOO celebra el Dia de la Visibilitat Lèsbica 2017

Dimecres, 26 d'abril.

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies