7a Campanya Recollida de Material Escolar de l'1 de juny al 15 de setembre de 2019


Data: 01/06/2019 - 15/09/2019
Hora:
Lloc:
Convoca: Xarxa d'Acció Solidària
Observacions:

La XAS fa 7 anys que organitza campanyes de recollida de material escolar perquè arribi a les escoles públiques dels barris on hi ha un nivell més elevat de pobresa i d’exclusió social.

La XAS intenta que les seves campanyes arribin a tot el territori de Catalunya. En els locals del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf són punts de recollida d'aquest material escolar: llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de color, maquinetes, retoladors, estoigs, celos, quaderns, folis, llibretes i altre material fungible. 

Per a més informació:
xarxaacciosolidaria@gmail.cat
tel: 93 481 27 11

Feu clic per veure el cartell de la campanya de recollida de material escolar 2019

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.